Φωτεινή πινακίδα και κόκκινο σχήμα καρδιάς
«Στοπ» στο κράξιμο του Αγίου Βαλεντίνου/ Φωτογραφία: Unsplash/ DESIGNECOLOGIST
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 6 ζώδια που ο έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο


Καθώς ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας και του Αγίου Βαλεντίνου, οι αστρολόγοι έχουν ήδη την λίστα με τα έξι ζώδια που θα κάνουν μια νέα γνωριμία στον αισθηματικό τομέα.

Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος είναι Τρίτη και τι καλύτερο από να βγουμε έξω και να έχουμε μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα νέο πρόσωπο που θα μας ενθουσιάσει και θα μας βγάλει από την ρουτίνα μας.

Ως γνωστόν η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων και φέτος τον Φεβρουάριο θα βρίσκεται στους ρομαντικούς Ιχθύς μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου. Επίσης, μια μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, στις 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και θα μας κάνει να νιώθουμε ότι πετάμε στα σύννεφα με τον ρομαντισμό και το φλερτ να είναι στα ύψη!

Τα 6 ζώδια που ο έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο

Τα 6 ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα έχουν πιθανότητες να κάνουν μια νέα γνωριμία ή να περάσουν ρομαντικά με τον σύντροφό τους είναι τα παρακάτω:

Κριός

Oι ελεύθεροι Κριοί θα φλερτάρουν και θα κάνουν νέες γνωριμίες. Η αυτοπεποίθησή τους είναι αυξημένη και αυτές τις ημέρες εστιάζουν στον εαυτό τους. Συναντούν φίλους, κάνουν γυμναστική, περνάνε όμορφα και ετοιμάζουν ένα ταξίδι σύντομα.

Δίδυμος

O Φεβρουάριος είναι αισιόδοξος μήνας για τους Διδύμους και μετά τις 14 Φεβρουαρίου η συναισθηματική τους ζωή καλυτερεύει. Μια νέα γνωριμία, ένα έντονο φλερτ με έναν συνάδελφο και ένα ταξίδι για τις Απόκριες είναι πολύ πιθανά.

Λέων

Ενα φλερτ σας απασχολεί αυτές τις μέρες και γύρω στις 16 Φεβρουαρίου θα πάρετε μια απόφαση για το αν θα προχωρήσετε ή όχι. Αν είστε σε σχέση, μία απόδραση για δύο μέρες θα βοηθήσει πολύ το κλίμα ανάμεσά σας.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είτε θα χωρίσουν αν δεν νιώθουν πλέον καλά στη σχέση τους, είτε θα κάνουν το επόμενο βήμα αν νιώθουν ότι όλα πάνε εξαιρετικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά τις 20 Φεβρουαρίου τα αισθηματικά τους πάνε ακόμα καλύτερα.


Φωτογραφία: Helena Lopes/Pexels

Τοξότης

Οσοι Τοξότες έχουν ωροσκόπο Σκορπιό ή αρκετούς πλανήτες στον Σκορπιό τότε ο φετινός Αγιος Βαλεντίνος θα είναι αρκετά ερωτικός. Μετά τις 20 Φεβρουαρίου όλοι οι Τοξότες θα δουν μια θετική εξέλιξη στα ερωτικά τους με την άφιξη της Αφροδίτης στον Κριό.

Υδροχόος

Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή για τους Υδροχόους σε κάποια έξοδο ή εκδρομή. Ο έρωτας είναι περισσότερο στο μυαλό τους και η συνενόηση με τους γύρω τους είναι πολύ καλύτερη από πριν.

SHARE