Φωτογραφία: Facebook/@CourtneyCoko
Φωτογραφία: Facebook/@CourtneyCoko
23|09|2022 10:00
SHARE
FRIENDS

Ο 8χρονος που παρηγόρησε αγοράκι με αυτισμό την πρώτη ημέρα του σχολείου -Ένας μικρός θεούλης


Ένα 8χρονο αγόρισυγκίνησε τον διαδικτυακό κόσμο με μια υπέροχη κίνησή του.

Ο Κρίστιαν έχει γίνει ο «ήρωας» του σχολείου και πιο συγκεκριμένα ο ήρωας του φίλου του, Κόνορ. Ο Κόνορ, ο οποίος ζει στο φάσμα του αυτισμού, την πρώτη ημέρα του σχολείου κατέρρευσε ψυχολογικά με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του και να ξεσπάσει σε κλάματα σε μια γωνιά του προαυλίου.

Τότε, ο Κρίστιαν δεν έχασε χρόνο, πήγε προς το μέρος του, τον βοήθησε να ηρεμήσει και μαζί κατευθύνθηκαν προς την τάξη.

Από εκείνη την πρώτη ημέρα στο σχολείο ο Κόνορ και ο Κρίστιαν έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι.

8χρονο αγόρι παρηγορεί ένα αγοράκι με αυτισμό την πρώτη ημέρα του σχολείου και γίνονται φίλοι

Η τρυφερή αυτή ιστορία έγινε γνωστή χάρη στη μητέρα του 8χρονου Κρίστιαν, πριν από τρία χρόνια, η οποία δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία των δύο αγοριών. Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν τη δημοσίευσή της και μάλιστα το post έγινε viral, με χιλιάδες κοινοποιήσεις και αμέτρητα likes.

Στη λεζάντα η ίδια έγραψε: «Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Είδε ένα παιδί να κλαίει σε μία γωνία, πήγε να τον παρηγορήσει, τον έπιασε από το χέρι και μαζί μπήκαν στο σχολείο! Είναι τιμή μου να μεγαλώνω ένα τέτοιο παιδί. Είναι ένα παιδί με μεγάλη καρδιά. Η πρώτη μέρα στο σχολείο ξεκίνησε σωστά»

Το θέμα πήρε διαστάσεις και μάλιστα οι δύο καλοί φίλοι και οι μητέρες τους έδωσαν σχετική συνέντευξη στο CBS NEWS, στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων και στους προβληματισμούς της μητέρας του Κόνορ όσον αφορά το bulling που μπορεί να υποστεί στο σχολείο από άλλα παιδιά λόγω του αυτισμού.

SHARE