Ζώδια Φεβρουαρίου
Ζώδια/Φωτογραφία: Monstera Production
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αστρολογία: Σε ποια ζώδια φέρνει έρωτες και πάθη η Αφροδίτη στον Κριό


Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 5 μέχρι τις 29 Απριλίου φέρνει έρωτες και πάθη για 3 ζώδια.

Η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό κάνοντας μας πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς στα ερωτικά θέματα. Θα υπάρχει έντονη την επιθυμία να κάνουμε το πρώτο βήμα στα συναισθηματικά μας και να διεκδικήσουμε με θάρρος τις επιθυμίες μας.

Αυτή η θέση της Αφροδίτης μας κάνει πιο αυθόρμητους και δυναμικούς. Θα ευνοηθούν περισσότερο τρία ζώδια: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

Αστρολογία: Σε ποια ζώδια φέρνει έρωτες και πάθη η Αφροδίτη στον Κριό

H Aφροδίτη στον Κριό θα παραμείνει μέχρι τις 29 Απριλίου ευνοώντας περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς: Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

Κριός

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο σημαντικός των τελευταίων χρόνων για το ζώδιο σας. Στις 5 Απριλίου υποδέχεστε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και τα ερωτικά σας θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Θα έχετε όρεξη να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους και να φλερτάρετε. Η Αφροδίτη θα σας δώσει κίνητρο ανανέωσης και αν είστε σε σχέση, τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Φωτογραφία: Designecologist/Pexels

Λέων

Η θέση αυτή της Αφροδίτης φέρνει τύχη, αισιοδοξία και ερωτισμό. Στα ερωτικά θα προκύψουν νέες γνωριμίες. Για τους δεσμευμένους, ήρθε η στιγμή να οργανώσετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας. Αν είστε single, είναι πιθανό να κάνετε μια γνωριμία σε ένα ταξίδι.

Τοξότης

Η είσοδος της Αφροδίτης τον Κριό θα ζωντανέψει τη διάθεση σας, θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Θα θέλετε να βγείτε από το σπίτι και να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους και να φλερτάρετε. Άλλωστε, ο Απρίλιος θα είναι ένας άκρως ερωτικός μήνας για εσάς. Δεν αποκλείεται ένας πρώην σύντροφος να έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Επίσης αν είστε σε σχέση θα αναθεωρήσετε για κάποια πράγματα που αφορούν τον σύντροφό σας.

SHARE