Η Αλίκη Βουγιουκλάκη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
09|01|2023 09:19
SHARE
ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη μητέρα της, το 1996 -Λίγο πριν φύγει από τη ζωή η Ελληνίδα σταρ


Η φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη μητέρα της, Έμυ, ενθουσίασε τους πιστούς θαυμαστές.

Μια υπέροχη φωτογραφία της αιώνιας σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Αλίκης Βουγιουκλάκη, με τη μητέρα της, Έμυ, δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Μητέρα και κόρη είχαν μια εξαιρετική σχέση, με την Εμυ Βουγιουκλάκη να τονίζει ότι οι δυο τους είναι και φίλες. Μάλιστα το 1993 είχαν δώσει μια σπάνια κοινή συνέντευξη στη Σεμίνα Διγενή, όπου η μητέρα της αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς της ανακοίνωσε η κόρη της ότι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ της έκανες πρόταση γάμου.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την αγαπημένη της μητέρα Εμυ, το 1996

Τώρα, η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε αποτυπώνει τις δύο γυναίκες σε ένα πορτρέτο από το 1996, την ίδια χρονιά που έφυγε από τη ζωή η θρυλική πρωταγωνίστρια.

Αν και στη λεζάντα της φωτογραφίες δεν έχουν προστεθεί περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την τοποθεσία και την ακριβή ημέρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία μητέρας και κόρης, οι δύο γυναίκες κάθονται η μία δίπλα στην άλλη, κομψές και λαμπερές καθώς ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 1996 και ο διαδικτυακός κόσμος έδειξε τον ενθουσιασμό του σχολιάζοντας αυτό το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

SHARE