Ποιο ζώδιο δίνει τα καλύτερα φιλιά
Ποιο ζώδιο δίνει τα καλύτερα φιλιά/Φωτογραφία: Snow White/Pexels
BEST KISS

Αστρολόγος αποκαλύπτει ποιο ζώδιο δίνει τα καλύτερα φιλιά


Το ζώδιο που φιλάει καλύτερα απ΄ όλα σύμφωνα με την αστρολογία είναι ο Ιχθύς, όπως διαβάζουμε σε άρθρο της New York Post.

Οι Ιχθύες ερωτεύονται με έναν μαγικό και παράξενο τρόπο. Μπορεί να ερωτευθούν από μια ματιά, ένα άγγιγμα, μια χειρονομία. Συχνά εξιδανικεύουν καταστάσεις και σύμφωνα με την αστρολογία δίνουν τα πιο καυτά και ωραία φιλιά.

Ο Ιχθύς έχει μεγάλη φαντασία και είναι γεμάτος ενσυναίσθηση. Ξέρει πώς να αγαπάει, έχει το χάρισμα να κάνει τους άλλους να τον εμπιστεύονται και έχει ειλικρινείς προθέσεις. Εξιδανικεύει τόσο τον σύντροφο του όσο και άλλα πράγματα στη ζωή, αλλά μπορεί να πέσει σε κατάθλιψη αν δεν υπάρχει μαγεία και ομορφιά γύρω του. 

Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο κατέχει την τέχνη της αποπλάνησης και είναι πλασμένο για την αγάπη, το πάθος και τον έρωτα. Ξέρει να σε παρασύρει στον μαγικό του κόσμο και να σου δώσει τα καλύτερα φιλιά.

Φωτογραφία: Josh Willink/Pexels

Ο Ιχθύς έχει επαφή με το συναίσθημα και είναι πολύ ρομαντικός. Προσφέρει αγάπη, στοργή και τρυφερότητα στον σύντροφό του. Είναι βαθιά ερωτικός και ταυτόχρονα έχει μια μοναδική γλύκα.

Σε αγάπησε Ιχθύς; Θα σου δώσει τα πάντα και τα καλύτερα φιλιά που είχες ποτέ...

SHARE