Σέξι ζώδια
Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο σέξι ζώδια -Εκπέμπουν γοητεία, είναι ακαταμάχητα και σε κερδίζουν από το πρώτο ραντεβού


Tα πιο σέξι ζώδια είναι τρία στο σύνολο.

Εκπέμπουν γοητεία και σεξαπίλ και δύσκολα μπορεί κάποιος να τους αντισταθεί. Εχουν αυτό το «κάτι» που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ζώδια και συνήθως σε κερδίζουν από το πρώτο ραντεβού.

Οι αστρολόγοι τονίζουν ότι πρωταρχικό ρόλο για την σεξουαλικότητα ενός ατόμου παίζει και η θέση του Άρη και της Αφροδίτης στο προσωπικό του ωροσκόπιο. Αυτοί οι δύο πλανήτες καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ερωτική μας συμπεριφορά.

Αυτά είναι τα 3 πιο σέξι ζώδια

Άλλοι θα σε κερδίσουν με την αφοσίωσή τους, άλλοι με τον δυναμισμό τους και άλλοι με το χάρισμα της επικοινωνίας τους. Πέρα όμως από αυτό, υπάρχουν τρία ζώδια που θεωρούνται τα πιο σέξι του ζωδιακού σε όλα τα επίπεδα. Ας δούμε ποια είναι:

Λέων

Πιστεύει τόσο πολύ στον εαυτό του που μπορεί να μαγνητίσει ακόμα και τον πιο δύσκολο συνομιλητή. Η αυτοπεποίθηση του Λιονταριού είναι τόσο έντονη που δύσκολα θα σε αφήσει αδιάφορη. Του αρέσει να εντυπωσιάζει τον σύντροφό του και θέλει να είναι ο καλύτερος. Ο κυβερνήτη του ο Ήλιος του δίνει αρκετή ενέργεια και φως για να παίξει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο με επιτυχία. Αυτό το ζώδιο είναι θερμό και αρκετά θαρραλέο στο κρεβάτι και ανήκει στην τριάδα με τα πιο σέξι ζώδια.

Σκορπιός

Έχει την φήμη του πιο σέξι ζωδίου καθώς το πάθος και η σεξουαλικότητά του χτυπούν κόκκινο. Το μυστήριο και ο Σκορπιός πάνε μαζί. Θα προσεγγίσει αυτόν που τον ενδιαφέρει με όλους τους πιθανούς τρόπους και είναι σχεδόν αδύνατο να μην τον κατακτήσει. Δεν θα καταλάβεις ποτέ τι έχει στο μυαλό του και αυτό τον κάνει ακαταμάχητο. Το βλέμμα του είναι διαπεραστικό και το σεξ μαζί του θα είναι εμπειρία.

Φωτογραφία: cottonbro studio/Pexels

Καρκίνος

Οσο κι αν δεν το περιμένεις, οι Καρκίνοι κατατάσσονται στα πιο σέξι ζώδια, καθώς είναι εξαιρετικά ερωτικοί, ευαίσθητοι, ρομαντικοί και ονειροπόλοι. Μπορεί να μην έχουν την ορμή και το πάθος, αλλά είναι απόλυτα αισθησιακοί. Είναι σέξι και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μπορεί να σε συναισθάνεται, σε κάνει να νιώθεις ότι βρήκες τον άνθρωπο της ζωής σου. Ο Καρκίνος απολαμβάνει να κάνει έρωτα κι όχι σεξ. Το σεξ με έναν Καρκίνο μοιάζει με αργό χορό, όπου κυριαρχούν οι αισθήσεις και οι φαντασιώσεις. Επίσης το σεξ μαζί τους είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό και συγκινητικό, αφού προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους όχι μόνο σαρκικά, αλλά και ουσιαστικά.  Η αφοσίωση και η αγάπη που θα προσφέρει αυτό το ζώδιο είναι σπάνια,

SHARE