Γυναίκα
Φωτογραφία: Léa Dubedout/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα τρία πιο αφελή ζώδια


Τα τρία πιο αφελή ζώδια είναι ο Κριός, ο Τοξότης και ο Ιχθύς.

Πιστεύουν εύκολα ό,τι τους λένε και δεν σκέφτονται τα πράγματα σε βάθος. Έχουν μια παιδική αφέλεια και πολλές φορές μπορούν να εξαπατηθούν. Η καχυποψία δεν βρίσκεται στην λίστα τους και γενικώς έχουν μια παιδικότητα στον τρόπο που σκέφτονται.

Μερικές φορές εξαιτίας της καλοψυχίας και της αφέλειας τους μπορεί να γίνουν εύκολα θύματα στις σχέσεις τους και χρειάζεται προσοχή. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Αυτά είναι τα τρία πιο αφελή ζώδια

Κριός

Ο τρόπος που κινείται ο Κριός δείχνει μια αφέλεια και περηφάνια ταυτόχρονα. Φλερτάρει άμεσα και τολμηρά και συμπεριφέρεται αυθόρμητα με μια παιδικότητα που μαγνητίζει. Ο Κριός είναι σαν ένα μικρό παιδί. Τόσο αφελής κάποιες φορές και τόσο καλόψυχος.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης, η «ψυχή» της παρέας, αλλά και αρκετά αφελής. Είναι ένα ζώδιο ανεξάρτητο, ενθουσιώδες και πολύ αισιόδοξο που αναζητά νέες εμπειρίες. Ο Τοξότης έχει πάντα τα βλέμμα του στραμμένο στην επόμενη περιπέτεια. Παρασύρεται από την αισοδοξία του και την καλή του διάθεση και έτσι πείθεται πάρα πολύ εύκολα. Βλέπει παντού ευκαιρίες και δεν είναι καθόλου καχύποπτος.

Φωτογραφία: Brooke Cagle/Unsplash

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι και έχουν μια παιδική αφέλεια. Είναι εύκολο να τους κάνεις να γελάσουν και έχουν μεγάλη διαίσθηση και ένστικτο. Είναι ρομαντικοί, γεμάτοι γλυκύτητα και θεωρούνται ένα από τα πιο αφελή ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Είναι ευκολόπιστοι και η φαντασία τους καλπάζει. Είναι συναισθηματικοί, ρομαντικοί και μπορούν να εξαπατηθούν εύκολα λόγω της αφέλειάς τους.

SHARE