Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
04|01|2024 14:33
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια είναι τα πιο καλόγουστα -Έχουν εκλεπτυσμένο στιλ, προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους


Σύμφωνα με την στρατολογία υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν έμφυτη μέσα τους της αγάπη για τη μόδα και την καλή αισθητική.

Πάντοτε έχουν προσεγμένο look, φορούν κομμάτια που αναδεικνύουν τόσο το στιλ τους, όσο και το ταμπεραμέντο τους, τους κολακεύουν και τους κάνουν να νιώθουν άνετα.

Ακόμη και σε μια casual εμφάνιση θα φροντίσουν να προσθέσουν κομμάτια από την γκαρνταρόμπα τους που θα αναβαθμίσουν τη συνολική τους εικόνα, ενώ στις πιο edgy εμφανίσεις τους θυμίζουν σταρ του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Pure Wow, 3 είναι τα ζώδια που έχουν το πιο προσεγμένο στιλ.

Τα 3 ζώδια που έχουν εκλεπτυσμένο στιλ

Ο λόγος για τον Ζυγό, τον Ταύρο και τον Παρθένο οι οποίοι δεν περνούν απαρατήρητοι.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι πραγματικά το πιο αισθητικά προικισμένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ως πνευματικό ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον πλανήτη της Αφροδίτης, το όλο θέμα του Ζυγού είναι να έχει καλό γούστο. Οι Ζυγοί αν και δεν ακολουθούν τις τάσεις, λατρεύουν τα διαχρονικά και κομψά κομμάτια για το σπίτι και την γκαρνταρόμπα τους, είναι προσεγμένοι και πάντα στιλάτοι.

Ταύρος

Όπως και ο Ζυγός, ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, οπότε η αίσθηση της ομορφιάς, της ισορροπίας και της αισθητικής έρχεται φυσικά. Σε αντίθεση με τον Ζυγό όμως, ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης, οπότε ενώ ο Ζυγός ασχολείται κυρίως με τις ιδέες γύρω από τα ρούχα ή τα αντικείμενα, ο Ταύρος ασχολείται με το πώς αισθάνεται επιλέγοντάς τα. Ό,τι επιλέξουν να φορέσουν ακτινοβολούν καθώς έχουν αυτοπεποίθηση και νιώθουν άνετα μέσα στα ρούχα τους, ενώ το γούστο τους δεν είναι σε καμία περίπτωση αμφισβητήσιμο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες και γι 'αυτό βρίσκονται στην κορυφή όταν πρόκειται για αισθητική. Ναι, οι Παρθένοι ξέρουν πώς να επιμεληθούν μια ατμόσφαιρα ή ένα look. Πάντα κομψοί, οι Παρθένοι έχουν προσεγμένο look, σιδερωμένα πουκάμισα, γυαλισμένα παπούτσια και φυσικά φορούν κομμάτια που είναι τάσεις συνδυάζοντάς τα όμως πάντα με κάποιο vintage κομμάτι ή ένα αγαπημένο τους αξεσουάρ.

SHARE