Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
26|05|2024 09:00
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια ζωδίων που δεν πρέπει ποτέ να ταξιδεύουν μαζί -Τσακώνονται συνέχεια


Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν πρέπει ποτέ να ταξιδεύουν μαζί.

Μπορεί τα ταξίδια να είναι ένας τρόπος να ηρεμήσουμε, να βγούμε από την καθημερινότητα και να γεμίσουμε εμπειρίες, τι γίνεται όμως όταν ταξιδεύουμε με φίλους που έχουν άλλα ενδιαφέροντα;

Θα υπάρξουν τσακωμοί, διαφωνίες και εντάσεις αν γίνει το παραπάνω επομένως, πριν κλείσετε τα εισητήριά σας σκεφτείτε καλά με ποιον πρόκειται να ταξιδέψετε.

Από την άλλη, όπως τονίζουν οι αστρολόγοι, τα άστρα μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο και, πράγματι κάποια ζώδια δεν πρέπει να ταξιδεύουν μαζί.

Όπως αναφέρεται στο New York Post, o συνδυασμός Λέων και Σκορπιού αλλά και Ταύρου με Δίδυμου μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες.

Τα ζώδια δεν πρέπει να ταξιδεύουν ποτέ μαζί

Ο Λέων θέλει να είναι σίγουρα ο «αρχηγός» της αγέλης-στην προκειμένη περίπτωση των φίλων του στο ταξίδι- ενώ ο Σκορπιός με τον δυναμικό του χαρακτήρα και την ισχυρή του γνώμη πάντα «βγαίνει μπροστά». Καταλαβαίνεται λοιπόν πως, η συνύπαρξη των δύο θα φέρει δράματα.

Όπως επίσης εξηγεί ο αστρολόγος Inbaal Honigman του Psychic World, «οι Λέοντες είναι τύποι που θα κοιμηθούν νωρίς και θα ξυπνήσουν επίσης νωρίς για να αδράξουν την ημέρα σε μουσεία και μνημεία ενώ οι Σκορπιοί θέλουν τη διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Από την άλλη οι Λέοντες λατρεύουν να επισκέπτονται τα μεγάλα τουριστικά αξιοθέατα ενώ οι Σκορπιοί προτιμούν να ψάχνουν για άγνωστες, μυστηριώδεις γωνιές.

Όσο για τον συνδυασμό Ταύρου και Διδύμου, ο πρώτος αποζητά από τις διακοπές του την ηρεμία, θέλει να κινείται αργά ενώ ο δεύτερος απολαμβάνει στις διακοπές να είναι στην τσίτα, κοινώς θέλει να δει τα πάντα και να μην σταματήσει ούτε για ένα break. Δεν βρίσκονται ποτέ κάπου στη μέση.

Από την άλλη, ο Ταύρος είναι πιθανόν να θέλει να ηρεμήσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του λαμβάνοντας όλα τα κομφόρ της απομόνωσης σε κάποιο 5άστερο ενώ ο Δίδυμος θέλει να βγει στους δρόμους, να μιλήσει με αγνώστους, να πάει σε πάρτι, να χαθεί στα στενά μιας νέας πόλης και να μείνει ξύπνιος όλη τη νύχτα.

SHARE