Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
16|09|2023 09:16
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Αυτοί είναι οι 2 «μαμάκηδες» του ζωδιακού κύκλου -Της έχουν τρελή αδυναμία, όλες τις συγκρίνουν μαζί της


Όλοι έχουμε μια αγάπη στη μητέρα μας και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, ωστόσο, 2 του ζωδιακού κύκλου έχουν ένα μεγαλύτερο «κόλλημα» μαζί της.

Η αξία της οικογένειας -ιδίως στην Ελλάδα- έχει τεράστια ουσία και μάλιστα, τα παιδιά έχουν μοναδικό δέσιμο, τόσο με τους γονείς, όσο και με τα αδέρφια τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, στο επίκεντρο των συζητήσεων μπαίνουν δύο του ζωδιακού κύκλου που φαίνεται να έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στη μαμά τους ενώ μάλιστα δεν αποκλείεται να τους δεις να τσακώνονται με τρίτους -κυρίως με τη σχέση τους – για ζητήματα που αφορούν τη μητέρα τους.

Μπορούν να χαρακτηριστούν «μαμάκηδες» χωρίς καμία υπερβολή και αν τους έχεις στο στενό σου περιβάλλον, πόσο μάλλον σύντροφο, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.

Αυτοί είναι οι 2 «μαμάκηδες» του ζωδιακού κύκλου -Έχουν τρελή αδυναμία, όλες τις συγκρίνουν μαζί της

Ο λόγος για τον Ταύρο και τον Καρκίνο.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει πολύ ψηλά την οικογένεια και δεν είναι απίθανο να παρατηρήσεις την τρελή αδυναμία στη μητέρα του. Ένας Ταύρος είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός και από μικρή ηλικία βρίσκει στα μάτια της μητέρας του, πέραν της μητρικής φιγούρας, μια φίλη που μπορεί να δώσει λύσεις σε όσα τον απασχολούν. Μαζί της θα συζητήσει τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει στη δουλειά του, αλλά και στα προσωπικά του. Επίσης, συχνά θα δεις έναν Ταύρο να συναναστρέφεται με τη μητέρα του, από εξόδους για καφέ, έως και στο σούπερ μάρκετ.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος επίσης έχει αδυναμία στη μητέρα του και πολλές φορές το «κόλλημα» του ξεπερνάει την ανοχή των γύρων του. Ένας Καρκίνος είναι πολύ πιθανό να ζητήσει από τη σύντροφό του να μείνουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι, με την πρόφαση πως η μητέρα του θα βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Έχει τόση αδυναμία στη μητέρα του που στο μυαλό του την έχει θεοποιήσει και πάντα συγκρίνει τις αγαπημένες του με εκείνη, χωρίς φυσικά καμία να είναι ικανή να την «φτάσει».

SHARE