Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
17|11|2023 11:51
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο τεμπέλικο ζώδιο -Βαριέται τα πάντα, δεν ξεκολλάει από τον καναπέ


Είναι πιθανό το ζώδιό να επηρεάζει τα ποσοστά της τεμπελιάς; Η απάντηση είναι ναι.

Μπορεί να έχετε μια τάση προς την αναβλητικότητα, να είστε λάτρης του καναπέ και να μην είστε φαν των κοινωνικών υποχρεώσεων, όπως για παράδειγμα να πάτε σε ένα κάλεσμα ή σε ένα πάρτι με συναδέλφους.

Σε αυτό το feeling φαίνεται πως συμβάλουν τα άστρα και μάλιστα ανάλογα με το ζώδιό σας φαίνεται πως αυξάνεται το ποσοστό της τεμπελιάς.

Σύμφωνα με το myastrosecrets.com, το ζώδιό παίζει καθοριστικό ρόλο στην... τεμπελιά, καθώς φαίνεται πως οι πλανήτες και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας επηρεάζονται άμεσα.

Χωρίς βέβαια τα παραπάνω να σημαίνουν πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βελτιωθούμε, να μειώσουμε δηλαδή τα επίπεδα τεμπελιάς που μας διακατέχουν, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε γιατί νιώθουμε την αίσθηση πως βαριόμαστε να βγάλουμε εις πέρας κάποια υποχρέωση.

Αυτός είναι ο πιο τεμπέλης του ζωδιακού κύκλου -Βαριέται τις κοινωνικές υποχρεώσεις

Το πιο τεμπέλικο ζώδιο σύμφωνα με τους αστρολόγους δεν είναι άλλος από τον Τοξότη.

Σύμφωνα με τα άστρα, ο Τοξότης κρατάει τα ινία της τεμπελιάς επειδή θέλουν να ζήσουν τη ζωή με τους δικούς τους όρους. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν να ξοδεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο κάνοντας όσα αγαπούν, αντί να κάνουν πράγματα που θεωρούν απλώς αγγαρεία.

Είναι ιδιαίτερα έξυπνοι, απεχθάνονται τα βαρετά και εγκόσμια(κοινώς τις κοινωνικές υποχρεώσεις), και αυτό εκφράζεται σε ένα είδος τεμπελιάς από την πλευρά τους. Μπορεί να αισθάνονται ότι κάποιες δουλειές είναι ανούσιες και αυτό συμβάλλει περαιτέρω στην τεμπελιά τους.

SHARE