Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην ταινία Αχ αυτή η γυναίκα μου
Φωτογραφία: IMDB
05|01|2023 09:50
SHARE
THROWBACK

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τις δύο γυναίκες της ζωής του -Αλίκη Βουγιουκλάκη και Νανά Ειλικρινή μαζί


Ο συλλέκτης ρετρό φωτογραφιών, Δημήτρης Αιθωμιανάκης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με το Δημήτρη Παπαμιχαήλ, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Νανά Ειλικρινή.

Έπειτα από το διαζύγιο του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε το 1975 την Νανά Ειλικρινή, με την οποία έμειναν μαζί μέχρι το 1990.

Στο στιγμιότυπο αυτό που δημοσιεύθηκε από το 1985, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ανάμεσα στις δυο συζύγους του, πρώην και νυν, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Νανά Ειλικρινή, οι οποίες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τις δύο γυναίκες της ζωής -Αλίκη Βουγιουκλάκη και Νανά Ειλικρινή μαζί

Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram και συγκεκριμένα από το προφίλ του Δημήτρη Αιθωμιανάκη ενθουσίασε τους θαυμαστές.

Οι διαδικτυακοί φίλοι είδαν τις σπουδαίες αυτές προσωπικότητες, και άκρως αγαπητές φιγούρες στο κοινό, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τις δύο γυναίκες της ζωής του κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Η φωτογραφία είναι από τον Μάρτιο του 1985, όταν η Αλίκη Βουγουκλάκη πραγματοποίησε μια δεξίωση προς τιμή του συγγραφέα του θεατρικού Η Ρίτα Εκπαιδεύεται. Η φωτογραφία έχει σκαναριστεί από το περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός.

SHARE