Νύφη με πλεκτό νυφικό
Φωτογραφία: Instagram/ @kutovakika
26|02|2023 15:21
SHARE
BRIDAL

Η νύφη που έπλεξε η ίδια το νυφικό της -Πριγκιπικό, σαν να βγήκε από συλλογή διάσημου οίκου


Η Βερόνικα Λίνμπεργκ σχεδίασε και έπλεξε η ίδια το νυφικό της, σε μόλις σε 45 μέρες.

Η Φιλανδή YouTuber και συγγραφέας του «Knit This», έβαλε στόχο να φτιάξει μόνη της το φόρεμα που θα φορούσε στον γάμο της. Στόχος της ήταν όχι μόνο να χτίσει από το μηδέν την ημέρα των ονείρων της, αλλά και να αποδείξει πως η τέχνη του πλεξίματος δεν χωράει στερεότυπα.

Το πλέξιμο είναι μία διαδικασία που της έμαθε η γιαγιά της, από όταν ήταν μόλις 5 ετών. Από το 2017 άρχισε να μοιράζεται τις γνώσεις της με τον κόσμο που επιθυμούσε να μάθει την τέχνη του πλεξίματος. Αρχικά, μέσω του Instagram και έπειτα μέσω tutorials στο YouΤube.

Όταν ήρθε η πρόταση γάμου, η νεαρή YouTuber αποφάσισε σχεδόν αμέσως, πως θα έπλεκε η ίδια το νυφικό της, παρόλο που είχε μόνο 6 εβδομάδες για την ολοκλήρωσή του.

Όπως λέει και η ίδια ένιωσε ένα τόσο ισχυρό κίνητρο, που ξεκίνησε αμέσως! Παρήγγειλε 30 μπάλες νήματος από λευκή μεταξωτή κλωστή και έπιασε δουλειά...Φυσικά, η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, αλλά τελικά άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο και το video της, που απέσπασε σχεδόν 4 εκατομμύρια προβολές.

Η ίδια λέει: «Παρά το γεγονός ότι ήμουν δημιουργός περιεχομένου για πλέξιμο, δεν είχα πλέξει ποτέ φόρεμα πριν από αυτό. Στην πραγματικότητα, ήμουν αρκετά διστακτική, γιατί ανησυχούσα ότι θα έμοιαζε με φόρεμα πιτζάμας ή πως δεν θα είχε σχήμα».

Αντιθέτως, το φόρεμά της δεν έμοιαζε ούτε με πιτζάμα, ούτε με κάποιο παλιομοδίτικο πλεκτό, αλλά με καλοφτιαγμένο φόρεμα, βγαλμένο από συλλογή κάποιου πολυτελούς οίκου.

Η ολοκλήρωση του πιο σημαντικού έργου της ως σήμερα, της πήρε 200 ώρες και πολλές διορθώσεις και πισωγυρίσματα. Κινηματογράφησε καθεμία από αυτές τις στιγμές, αλλά και κάθε σημαντική λεπτομέρεια, που θα τη βοηθούσε να δώσει στο κοινό της ένα αληθινό και ειλικρινές βίντεο. Στιγμές κούρασης, στιγμές απογοήτευσης και αγωνίας αποτυπώθηκαν όλες σε 46 μόνο λεπτά.

«Χάρηκα που είδα πόσο θετικά αντέδρασαν οι άνθρωποι σε αυτό και ότι ενέπνευσε τους followers μου. Πιστεύω ότι είναι εφικτό ακόμα και για άτομα με λιγότερη εμπειρία στο πλέξιμο να φτιάξουν κάτι ανάλογο, απλώς θα τους συνιστούσα να ξεκινήσουν έξι μήνες νωρίτερα και όχι έξι εβδομάδες!».

Δείτε το αναλυτικό Video παρακάτω:

SHARE