Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
05|11|2022 09:47
SHARE
ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟ

Η Ειρήνη Παπά με τον Μάρλον Μπράντο το 1997 -Δεκαετίες μετά τον θυελλώδη έρωτά τους


Μια σπάνια φωτογραφία του Μάρλον Μπράντο με την Ειρήνη Παππά μάς πήγε πίσω στον χρόνο.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Χρήστος Κωνσταντίνου δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία του Μάρλον Μπράντο με την Ειρήνη Παππά, από την περίοδο που ο θρυλικός ηθοποιός είχε επισκεφτεί την Αθήνα, ως καλεσμένος του ομίλου Λάτση.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε: «Ειρήνη Παπά και Μάρλον Μπράντο. Μια σπάνια φωτογραφία από την τελευταία δημόσια κοινή τους εμφάνιση. Οι δύο θρύλοι της μεγάλης οθόνης συναντήθηκαν στις 23 Ιουνίου 1997 όταν ο Μάρλον Μπράντο αποδέχθηκε την πρόταση του ομίλου Λάτση και ήρθε στην χώρα μας να μιλήσει για το περιβάλλον. Ανάμεσα στους πολλούς προσκεκλημένους μετά απο δική του απαίτηση ήταν και η Ειρήνη Παπά με την οποία στο παρελθόν είχε ζήσει έναν μεγάλο έρωτα. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός ήταν αρκετά ευδιάθετη καθ'όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και δεν έλειψε ούτε μια στιγμή από το πλευρό του ενώ κι εκείνος δεν έπαιρνε τα μάτια του απο πάνω της. Δύο χρόνια μετά πάλι στην Αθήνα ξανασυναντήθηκαν για τελευταία φορά ακριβώς 45 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία».

Δείτε την Ειρήνη Παππά με τον Μάρλον Μπράντο:

Η όμορφη σταρ της μεγάλης οθόνης βρισκόταν στη Ρώμη το 1954 κάνοντας τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο, όταν γνώρισε τον πασίγνωστο γόη του Χόλιγουντ. Ο 30χρονος Μπράντο, ο οποίος βρισκόταν τότε στο απόγειο της καριέρας του, μαγνητίστηκε από τη μεσογειακή ομορφιά της 28χρονης Ελληνίδας, καταφέρνοντας να τη σαγηνέψει με τη θελκτική γοητεία του. Μετά από αυτή τη σημαδιακή γνωριμία ένα φλογερό ερωτικό ειδύλλιο άρχισε να εκτυλίσσεται σταδιακά μεταξύ τους.

«Δεν ερωτεύτηκα έκτοτε άλλον άντρα, όπως ερωτεύτηκα τον Μάρλον. Ήταν το μεγάλο πάθος στην ζωή μου, ο άντρας που αγαπούσα και εκτιμούσα περισσότερο απ’ όλους. Δύο πράγματα που δύσκολα συμπίπτουν», εκμυστηρεύτηκε η Ειρήνη Παπά τον Ιούλιο του 2004 στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που έγινε γνωστός ο παράφορος ερώτας της Ελληνίδας ηθοποιού με τον κορυφαίο σταρ του Χόλιγουντ. Η θυελλώδης σχέση έμεινε κρυφή και ανομολόγητη καθ' όλη τη διάρκειά της, με το ερωτικό πάθος του ζευγαριού να κορυφώνεται μακριά από τα φλας των φωτογράφων και τα αδιάκριτα μάτια των δημοσιογράφων.

SHARE