Φωτογραφία: Instagram/@dutchesss_
Φωτογραφία: Instagram/@dutchesss_
11|01|2023 09:04
SHARE
INSTAGRAM

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας έγινε Σταρ Ελλάς και διάσημο μοντέλο -Το αναγνωρίζεις;


Μπορείς να αναγνωρίσεις ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι παρουσιάστρια, μοντέλο και πολύ αγαπητό πρόσωπο στον κόσμο. Μάλιστα, διατηρεί ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και αν κανείς παρατηρήσει καλύτερα μπορεί να βρει κοινά χαρακτηριστικά σημεία με τη γυναίκα που είναι σήμερα.

Το κοριτσάκι της φωτογραφία έγινε Σταρ Ελλάς και διάσημο μοντέλο -Την αναγνωρίζεις;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας δεν είναι άλλο από την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού, η οποία δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μια δική της από τα παλιά και μία της κόρης της.

Στην πρώτη φαίνεται η ίδια πριν χρόνια και είναι πράγματι ιδιαιτέρως γλυκιά ενώ εκείνο που δεν άφησαν ασχολίαστο οι θαυμαστές της είναι η ομοιότητα μητέρας και κόρης.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε μεταξύ άλλων: «Με θυμάμαι στην ηλικία της κόρης μου. Θυμάμαι τις κουρεμένες κούκλες μου,την αγαπημένη μου κουβέρτα, τα αστεία που έκανα στους γονείς μου, τη γιαγιά μου τη Δικαία (Δούκισσα ήθελαν να τη βαφτίσουν αλλά τελευταία στιγμή Δικαία την έβγαλαν) που μου έκανε το πιο ωραίο μασάζ στο κεφάλι και τα πιο νόστιμα ρυζόγαλα. Και έκλεινα τα μάτια μου για να κοιμηθώ ευχαριστημένη. Όταν όμως μία μέρα τα άνοιξα, ήμουν ξαφνικά μεγάλη. Με δυο παιδιά που μου θυμίζουν τόσο πολύ εμένα και τον αδερφό μου. Και που μου ξυπνούν όλες τις παιδικές αναμνήσεις μου. Και ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια από την αρχή μαζί τους.»

SHARE