Το κουτί αποθήκευσης της ΙΚΕΑ για τo μικρό δωμάτιο
Φωτογραφία: Shutterstock
05|06|2023 08:51
SHARE
ΗΟΜΕ

Το «έξυπνο» κουτί αποθήκευσης της ΙΚΕΑ για το μικρό δωμάτιο -Μπαίνει κάτω από το κρεβάτι, είναι και κομοδίνο


Το κουτί αποθήκευσης για κάτω από το κρεβάτι της ΙΚΕΑ είναι η λύση για τους μικρούς χώρους.

Τα αποθηκευτικά κουτιά είναι πάντα καλή λύση για μικρούς χώρους -και όχι μόνο, καθώς οργανώνουν κάθε τι που θέλετε να βάλετε στην ντουλάπα αλλά δεν σας φτάνει ο χώρος.

Η περίοδος που διανύουμε είναι αυτή της οργάνωσης των χειμωνιάτικων ρούχων και των καλοκαιρινών επομένως, αν ο χώρος στο σπίτι σου είναι περιορισμένος, το κουτί αποθήκευσης που ανακαλύψαμε στα καταστήματα ΙΚΕΑ θα σου λύσει τα χέρια.

Ένα ιδανικό σημείο για αποθήκευση, το οποίο δεν θα στερήσει ούτε τετραγωνικό από το δωμάτιό σας, θα είναι πάντα οργανωμένο και δεν θα δείχνει ακατάστατο, είναι το κάτω μέρος του κρεβατιού.

Το «έξυπνο» κουτί αποθήκευσης της ΙΚΕΑ για τη μικρή κρεβατοκάμαρα -Κάτω από το κρεβάτι, είναι και κομοδίνο

Στις περιπτώσεις που έχετε κενό μεταξύ σκελετού και πατώματος θα μπορέσετε να τοποθετήσετε κουτιά ώστε να αποθηκεύσετε μέσα σε αυτά από σεντόνια μέχρι και ρούχα, τα οποία πιάνουν πολύτιμο χώρο στα ράφια και τα ντουλάπια σας.

Στα καταστήματα IKEA ανακαλύψαμε το ιδανικό προϊόν, ένα κουτί αποθήκευσης με ροδάκια το οποίο μπορεί βέβαια να χρησιμοποιηθεί και ως κομοδίνο. Είναι εύκολο στην μετακίνηση, λευκό με κομψό σχεδιασμό και με 3 χώρους αποθήκευσης. Οι διαστάσεις είναι ιδανικές για να αποθηκεύσετε τόσο σκεπάσματα, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, όσο και ρούχα. Τέλος, οι δύο πλαϊνές θέσεις είναι ιδανικές για βιβλία και ό,τι άλλο χρειαστείτε.

Δείτε το εδώSHARE