Φωτογραφία: Instagram/@heatherchristie.love
Φωτογραφία: Instagram/@heatherchristie.love
VIRAL

Μαμά DJ θηλάζει την κόρη της on stage και γίνεται viral -Παίζει ταυτόχρονα μουσική, χορεύει και εμπνέει


Η 34χρονη Heather Christine, τραγουδίστρια /τραγουδοποιός και μαμά, η οποία βρήκε στο DJing τον ιδανικό τρόπο να εκφράσει την αγάπη της για τη μουσική, κάνοντας τους ανθρώπους να χορεύουν.

Ωστόσο, ένα ακόμα στοιχείο της σκηνικής της παρουσίας είναι εκείνο που ενέπνευσε εκατομμύρια γυναίκες στο διαδίκτυο.

Η Heather Christie είχε γίνει viral στα social media μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο στο Instagram στο οποίο βρίσκεται στο Spirit Weavers Gathering στο Όρεγκον αγκαλιά με το μωρό της.

Εκτός από τα beat και τις μουσικές της αλλαγές σαν DJ η Heather Christie, ενθουσίασε τους θαυμαστές της αφού στην αγκαλιά της φαίνεται η κόρη της την οποία θηλάζει (χωρίς κανένα ταμπού και κανένα δισταγμό).

Μαμά DJ θηλάζει την κόρη της on stage και γίνεται viral -Παίζει ταυτόχρονα μουσική, χορεύει και εμπνέει

Η Christie, είχε γίνει viral αφού δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό της να θηλάζει κατά τη διάρκεια του σετ της στο Spirit Weavers Gathering στο Όρεγκον.

Καθώς παίζει η μουσική, η ίδια κρατά την κόρη της κοντά της για να την ταΐσει και παράλληλα χορεύει.

«Θηλάζω στη σκηνή επειδή είναι μετά την ώρα του ύπνου της και ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί είναι ο θηλασμός», δήλωσε η Christie.

«Το να με υποδέχονται όλοι με τόση θέρμη με συγκινεί – είναι τόσο δύσκολο να είσαι γυναίκα στη μουσική βιομηχανία, πόσο μάλλον μητέρα» δήλωσε η Christie σε πρόσφατη συνέντευξή της στη New York Post και συνέχισε «προσπαθώ απλώς να ακολουθήσω την καριέρα μου, να κάνω αυτό που αγαπώ».

Κι αν σε κάτι θέλει να πιστεύει η 34χρονη νέα μαμά αυτό είναι πως, η προσέγγισή της θα μπορούσε να αποτελέσει ευκαιρία για ένα νέο κύμα αποδοχής όσον αφορά τη μητρότητα και τα διάφορα στιλ ανατροφής.

«Είσαι αρκετή. Αυτό αρκεί. Αυτό ήταν το μήνυμα που άκουσα να ηχεί δυνατά και καθαρά καθώς στεκόμουν με το μωρό μου να θηλάζει στη σκηνή κατά τη διάρκεια του τελευταίου τραγουδιού του σετ μας, "Into This Body", στο Unison Festival » είχε γράψει στη λεζάντα του βίντεο της. 

Αξίζει να πούμε πως μέχρι σήμερα η Christie έχει πάει την κόρη της σε περισσότερες από 70 συναυλίες και βέβαια δεν είναι η μοναδική γυναίκα που συνδυάζει καριέρα και μητρότητα.

Τον περασμένο Αύγουστο, η 30χρονη Lauren McAuley πήρε το 10 μηνών μωρό της στο μεγαλύτερο φεστιβάλ heavy metal μουσικής της Βρετανίας.

SHARE