Ζώδια
Ζώδια/Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου με ανατροπές και πιέσεις -Τα 4 ζώδια που επηρεάζει


Στις 13 Δεκεμβρίου έχουμε τη Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη που σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Ουρανό.

Η Νέα Σελήνη θα φέρει σε κάποια ζώδια ανατροπές, πιέσεις, αλλά και λάθος συμπεράσματα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζονται περισσότερο.

Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Θα έχουμε πολλές καθυστερήσεις και εμπόδια στους στόχους μας, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις με συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου με ανατροπές και πιέσεις -Τα 4 ζώδια που επηρεάζει

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου επηρεάζει περισσότερο τα παρακάτω ζώδια:

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη γίνεται ακριβώς απέναντι σας, και είναι πιθανόν να βιώσετε μια μεγάλη απογοήτευση στα προσωπικά σας. Ενας χωρισμός είναι πιθανός και η απόφαση δεν θα είναι δική σας. Αναγκαστικά θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

Παρθένος

Ο Ερμής που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 13 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω μπορεί να σας εμφανίσει μπροστά σας έναν ερωτικό σύντροφο από το παρελθόν που θα σας ζητήσει επανασύνδεση. Η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου στον Τοξότη σας ωθεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που μερικές θα σας ξεβολέψουν.

Φωτογραφία από SC Leme/Pexels

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα με τα οικονομικά σας. Προσοχή, μην κάνετε υπερβολές κατά τη διάρκεια των γιορτών που μπορεί να σας κοστίσουν μακροπρόθεσμα και να μην μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Καλό είναι να μείνετε προσγειωμένοι γιατί στην πορεία θα απογοητευτείτε.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου θα φέρει εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα που θα προκαλέσουν φόβο. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς και εντάσεις σε σχέσεις, φέρνουν σύγχυση και εξαπάτηση.

SHARE