Η «καμμένη» νύφη που τράβηξε όλα τα βλέμματα
Η «καμμένη» νύφη που τράβηξε όλα τα βλέμματα
27|05|2023 12:26
SHARE
RAWDAH MOHAMED

Ένα καμένο νυφικό στις Κάννες: Ποια είναι η νύφη που τράβηξε τα βλέμματα [εικόνες]


To μοντέλο και ινφλουένσερ Rawdah Mohamed έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Καννών ξεσηκώνοντας τη βιομηχανία του κινηματογράφου και της μόδας καθώς φορούσε ένα καμμένο νυφικό Scorched Bride του Robert Wun.

Η καμένη νύφη Rawdah Mohammad στις Κάννες

Το σύνολο θύμισε στους χρήστες του Διαδικτύου μια ηρωίδα ταινιών τρόμου. Πιο συγκεκριμένα το σχέδιο του Wun, που παρουσιάστηκε στην επίδειξη του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την άνοιξη του 2023 τον Ιανουάριο, της συλλογής The Scorched Bride είναι μια ωδή στις ταινίες τρόμου.

Το λευκό σατέν φόρεμα με καμένες άκρες έχει επίσης μακρύ πέπλο γεμάτο τρύπες.

H Mohammad φόρεσε το look το απόγευμα της Παρασκευής στην πρεμιέρα του La Passion De Dodin Bouffant, ενός γαλλικού ιστορικού ρομαντικού δράματος. Προσάρμοσε το φόρεμα φορώντας χιτζαμπ και ένα μαύρο κορμάκι από μέσα με μακριά μανίκια που έφταναν στους καρπούς και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με πολυτελή κοσμήματα Cartier.

Ωστόσο, οι χρήστες του Διαδικτύου είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις στο ντύσιμό της, κάποιοι επαίνεσαν το φόρεμα και τις λεπτομέρειες, ενώ κάποιοι άλλοι το χαρακτήρισαν καταστροφή.

Η Rawdah Mohammad μοιράστηκε τις επίσημες φωτογραφίες της στο Instagram και ευχαρίστησε τον Robert Wun για το στιλ της. Ο στυλίστας μοιράστηκε επίσης μερικές φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram.

Ποια είναι η Rawdah Mohammad

Με καταγωγή από τη Σομαλία και τη Νορβηγία το μοντέλο που είναι γνωστό για το street style look της, είναι επίσης ακτιβίστρια και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μουσουλμάνων γυναικών.

Η ζωή της είναι γεμάτη με εμπειρίες καθοριστικές για τη διαμόρφωση του ποια είναι σήμερα. Από μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένειά της στη Νορβηγία όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως επαγγελματίας υγείας με παιδιά με αυτισμό και νοητικές αναπηρίες.

Σήμερα, η Mohamed είναι ένα μοντέλο στο street style με έμφαση στο λιτό ντύσιμο και έχει συμμετάσχει σε διάφορες καμπάνιες όλα αυτά τα χρόνια που τοποθετούν το αραβικό στιλ μπροστά.

Σίγουρα δεν επέλεξε τυχαία αυτή την εμφάνιση, αλλά ήθελε να περάσει ένα μήνυμα για τις γυναίκες του Ισλάμ και την ταλαιπωρία που υφίστανται.

SHARE