Σαντορίνη
Φωτογραφία: Valdemaras D/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Πανσέληνος 1η Αυγούστου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο


Αυτό το καλοκαίρι θα απολαύσουμε δύο φορές την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο καθώς ο μήνας έχει δύο ολόγιομα φεγγάρια: ένα την πρώτη μέρα του και ένα την τελευταία. 

Έτσι την 1η Αυγούστου θα έχουμε πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου που επηρεάζει κυρίως 4 ζώδια και αυτά είναι του σταθερού σταυρού: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Η κύρια όψη της πανσελήνου είναι το τετράγωνο με τον Δία που έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε κάπως υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας και την συμπεριφορά μας. Και εδώ είναι που χρειάζεται προσοχή διότι κάποιοι θα είναι απερίσκεπτοι και παρορμητικοί.

Πανσέληνος 1η Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο

Η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλά περισσότερο τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Ταύρος

Η πανσέληνος φέρνει αλλαγές στον τομέα της εργασίας. Μια νέα θέση προορίζεται για εσάς και κάποιοι θα δουν αλλαγές στην καριέρα τους. Οι Ταύροι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να μην μπουν σε εντάσεις με πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Λέων

Καλό είναι να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις και να μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Επίσης θέλει προσοχή γιατί καμιά φορά η υπεραισιοδοξίας ενέχει κινδύνους και παγίδες. Κάποιοι από το εργασιακό σας περιβάλλον έχουν διαφορετικά συμφέροντας από εσάς και καλό είναι να είστε λίγο επιφυλακτικοί.


Φωτογραφία: jimmy teoh/Pexels

Σκορπιός

Η Πανσέληνος επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια για τους Σκορπιούς. Κάποιοι θα μετακομίσουν σε νέο σπίτι, ενώ άλλοι θα πάρουν την απόφαση να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους. Κάποια οικογενειακά θέματα χρειάζονται άμεσα λύση και δεν μπορείτε άλλο να τα αποφύγετε. Εκεί θέλει λίγο προσοχή στον τρόπο που θα διαχειριστείτε καταστάσεις.

Υδροχόος

Οι μεγάλες προσδοκίες πολλές φορές φέρνουν και μεγάλες απογοητεύσεις. Μην παρασύρεστε από λόγια τρίτων που υπόσχονται πολλά. Κρατήστε μικρό καλάθι και μην πάρετε ρίσκα, ούτε βιαστικές αποφάσεις. Επίσης μην κάνετε υπερβολές αυτό το διάστημα και μην σας πιάνει τεμπελιά. Η εύκολη λύση πολλές φορές προκαλεί προβλήματα στο μέλλον.

SHARE