Φωτογραφία: Unsplash/@rarchitecture_melbourne
Φωτογραφία: Unsplash/@rarchitecture_melbourne
08|11|2022 10:53
SHARE
IKEA

Το μυστικό για να βάλεις σε τάξη το μικρό μπάνιο σύμφωνα με την ΙΚΕΑ -Ακαταστασία τέλος


Στα καταστήματα ΙΚΕΑ υπάρχουν πολλά έπιπλα που μπορούν να οργανώσουν τον χώρο σου αλλά και να του δώσουν έναν πιο μοντέρνο αέρα.

Στην προκειμένη περίπτωση, ένα μαύρο μικρό έπιπλο με ροδάκια και ράφια, το οποίο χωράει και στα πιο μικρά μπάνια ή τις κουζίνες, έρχεται για να οργανώσει κάθε μικρό δωμάτιο με τον καλύτερο τρόπο.

Εκτός από το ότι είναι πρακτικό και κομψό κοστίζει μόλις 16,99 ευρώ.

Δείτε το εδώΙΚΕΑ

Το έπιπλο από την ΙΚΕΑ έρχεται για να δώσει λύση σε όσους δεν έχουν αρκετό χώρο στο σπίτι για την αποθήκευση αντικειμένων και την οργάνωση προϊόντων όπως απορρυπαντικά και σαπούνια.

Στο λογαριασμό beautiieebloqq φαίνεται ένας από τους τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το έπιπλο από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και αυτός δεν είναι άλλος από το να τοποθετήσεις όλα όσα χρειάζεσαι δίπλα από το πλυντήριο ρούχων.

Είναι γνωστό πως δίπλα από το πλυντήριο υπάρχουν, πολλές φορές ακόμη και στο πάτωμα τα απορρυπαντικά, επομένως με αυτό το συρόμενο έπιπλο θα έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις αλλά και να αποσυμφορήσεις τον χώρο, πάντα με στιλ.

Βέβαια, μπορεί το έπιπλο αυτό να σου φανεί χρήσιμο και σε χώρους όπως το μπάνιο, δίπλα από το έπιπλο του νεροχύτη, ακόμη και στην κουζίνα.

SHARE