Ντουλάπα, Cajoline
Φωτογραφία: Shutterstock
02|11|2022 11:28
SHARE
TIPS

Τέλος το χάος στην ντουλάπα -Το μυστικό της ΙΚΕΑ για να βάλεις τάξη κοστίζει μόλις 12 ευρώ


Στον διαδικτυακό κόσμο πολλοί χρήστες έχουν ανακαλύψει έναν υπέροχο τρόπο να αποθηκεύουν τις τσάντες τους, τα ρούχα τους και τα υπόλοιπα πράγματα που βρίσκεις στην ντουλάπα με τη βοήθεια ενός προϊόντος από τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Στα καταστήματα ΙΚΕΑ υπάρχουν πολλοί κωδικοί που μπορούν να μας βοηθήσουν με την οργάνωση του σπιτιού, πόσο μάλλον αν πρέπει να τακτοποιήσουμε τα μικροαντικείμενα στον ακατάστατο χώρο μας.

Όταν πρόκειται για ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ, η οργάνωση είναι απαραίτητη.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι το Α και το Ω και, αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ντουλάπι ή συρτάρι, το συγκεκριμένο προϊόν είναι απαραίτητο.

Αν χρειάζεστε λοιπόν περισσότερα ράφια για τα διπλωμένα ρούχα σας, ή ακόμη και για τις τσάντες σας, τις οποίες πετάτε μέσα στο δωμάτιο μια από εδώ και μια από εκεί, απλώς κρεμάστε αυτή τη θήκη αποθήκευσης από την ΙΚΕΑ, μέσα στην ντουλάπα σας, σε μία ανεξάρτητη ράγα ή ακόμη και πίσω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας.

Οι Instagramers, πάντως, το προτιμούν, αφού μέσα σε κάθε θήκη βάζουν τακτοποιημένα τις τσάντες τους διατηρώντας το δωμάτιο καθαρό και οργανωμένο. Μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ το προϊόν αυτό, το οποίο θα το βρεις εδώ, ενώ εκείνο που αξίζει περισσότερο είναι η τιμή του αφού κοστίζει μόλις 11,99

Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
SHARE