Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
19|04|2024 10:57
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Ροζ Πανσέληνος Απριλίου -Αυτά είναι τα 2 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο, τι να περιμένουν


Η πανσέληνος είναι ένα ισχυρό ουράνιο γεγονός, αλλά δεν έχει πάντα σημαντικό αντίκτυπο σε όλα τα ζώδια.

Όπως αναφέρει στο Bustle ο Letao Wang, αστρολόγος και πνευματικός σύμβουλος, η πανσέληνος του Απριλίου - γνωστή και ως ροζ πανσέληνος - συμβαίνει αυτή τη φορά στο ζώδιο του Σκορπιού και λέει ότι θα μπορούσε να παρομοιαστεί σαν ένας κοσμικός ανεμοστρόβιλος μεταμόρφωσης και βάθους.

Ως ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο Σκορπιός είναι γνωστό ότι είναι βαθιά διαισθητικός, παθιασμένος και συναισθηματικός.

«Δεν θα αισθανθούν όλα τα ζώδια τις ουράνιες αναταράξεις», λέει ο Wang.

Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Πανσέληνος φέρνει πάντα μια αίσθηση τέλους ή κορύφωσης. Αυτή η σεληνιακή φάση είναι καλή στιγμή για να απελευθερωθείτε, να προβληματιστείτε και να προετοιμαστείτε για μια νέα αρχή.

Παρακάτω θα δείτε τα 2 ζώδια που πρόκειται να επηρεαστούν ευχάριστα από την Πανσέληνο του Απριλίου.

Τα 2 τυχερά ζώδια της Πανσελήνου

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα επανεκτιμήσει τους στόχους του και θα επανασυνδεθεί με φίλους κατά τη διάρκεια της ροζ πανσελήνου στις 24 Απριλίου. Ως ρεαλιστικό και πρακτικό ζώδιο της γης, πιθανότατα θα βιώσετε την πανσέληνο του Απριλίου ως περίοδο αποφασιστικότητας.

Η πανσέληνος θα σας φέρει μια αίσθηση ειρήνης και διαύγειας. Αν θέλετε, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη διαισθητική ενέργεια του Σκορπιού για να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας. Είναι κατάλληλη περίοδος για να επικοινωνήσετε με φίλους ειδικά αν είστε πολύ απασχολημένοι τον τελευταίο καιρό.

Ιχθείς

Αντί να αισθάνεστε αποτιναγμένοι ή υπερβολικά αγχωμένοι, θα αισθανθείτε ακόμα πιο συντονισμένοι με τον εαυτό σας από ό,τι συνήθως. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να ενισχύσει τη διαίσθηση των Ιχθύων.

Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε μια τυχαία σπίθα δημιουργικότητας κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει μια ξαφνική επιθυμία να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και όσα αγαπάτε. Πριν το καταλάβετε, θα γεμίσετε έμπνευση και η Πανσέληνος θα βγάλει προς τα έξω τη δημιουργική σας πλευρά.

SHARE