Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιου του κόσμου θα είναι το Icon of the Seas, όταν σαλπάρει για το παρθενικό του ταξίδι το 2024
Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιου του κόσμου θα είναι το Icon of the Seas, όταν σαλπάρει για το παρθενικό του ταξίδι το 2024 / Φωτογραφία: Royal Caribbean Cruises Ltd
09|08|2023 15:12
SHARE
TRAVEL

«Icon of the Seas»: Έτοιμο να σαλπάρει το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο -Απίστευτη χλιδή


Οι εργαζόμενοι σε ναυπηγείο στη νοτιοδυτική Φινλανδία βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου πριν σαλπάρει για το παρθενικό του ταξίδι τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο λόγος για το εντυπωσιακό Icon of the Seas της Royal Carribean, που έχει μήκος 365 μέτρων και βάρος 250.800 τόνων, δηλαδή πενταπλάσιο εκείνου του Τιτανικού.

«Αυτή τη στιγμή εξ’ όσων γνωρίζουμε είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο», λέει ο Τιμ Μέγιερ, διευθύνων σύμβουλος των ναυπηγείων Meyer Turku, που έχουν αναλάβει την κατασκευή του πλοίου, αν και προς το παρόν τον τίτλο αυτό κατέχει επίσημα ένα άλλο γιγάντιο σκάφος της Royal Carribean International, το Wonder of the Seas των 362 μ. και των 18 καταστρωμάτων.

Δείτε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, στο iefimerida.gr

SHARE