Σμαράγδα Καρύδη
Σμαράγδα Καρύδη/Φωτογραφία: Smaragda Karydi/instagram
08|03|2023 09:30
SHARE
THROWBACK

Η Σμαράγδα Καρύδη μωρό στην αγκαλιά του πατέρα της, Ντίνου -Η throwback φωτογραφία


Μια φωτογραφία δημοσιεύθηκε στα social media και αυτή δεν είναι άλλη από ένα στιγμιότυπο με τη Σμαράγδα Καρύδη μωρό και τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο από το παρελθόν ο διαδικτυακός κόσμος βλέπει τη Σμαράγδα Καρύδη μωρό, φορώντας ένα φορμάκι, με τον πατέρα της.

Ο Ντίνος Καρύδης την κρατά για την ακρίβεια με το ένα χέρι και την κοιτάζει τρυφερά.

Πατέρας και κόρη: Η Σμαράγδα Καρύδη, μωρό, με τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη -Η throwback φωτογραφία

Η φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια της αγαπημένης ηθοποιού, Σμαράγδας Καρύδη, με τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη, δημοσιεύθηκε από το προσωπικό προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram

Στη λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα γράφει:

«Ο Ντίνος Καρύδης κρατά την κόρη του Σμαράγδα, μωράκι, σε τρυφερή στιγμή από τα πρώτα χρόνια της αγαπημένης ηθοποιού, που είναι η μοναχοκόρη του γνωστού κινηματογραφικού και θεατρικού πρωταγωνιστή και της συζύγου του Τζούλιας Αργυροπούλου που είναι επίσης ηθοποιός. Ήταν βέβαια μοιραίο η κόρη του καλλιτεχνικού ζεύγους να ακολουθήσει και εκείνη το δρόμο της υποκριτικής. Ο Ντίνος Καρύδης έχει διηγηθεί σχετικά: Η Σμαράγδα ήξερε από 10 ετών ότι θα γίνει ηθοποιός. Θυμάμαι, ήμασταν σε ένα ζαχαροπλαστείο με τον ποιητή Δημήτρη Χριστοδούλου και τη ρώτησε τι θα ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει, μια και ήταν πολύ όμορφο κοριτσάκι. Εκείνη του είπε “ηθοποιός” και κοκκίνισε. Oταν τη ρώτησε “Γιατί ηθοποιός;” του απάντησε “Για τη μαγεία”...»

SHARE