Ελεωνόρα Ζουγανέλη
@elzouganeli
19|04|2023 14:17
SHARE
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Το σπίτι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη είναι cozy, με πολλά φυτά και ζωηρά χρώματα


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πλέον αγαπητές ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, με ένα φανατικό κοινό να την ακολουθεί.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram με τους followers της να ανέρχονται στους 200Κ. Παραμένει ενεργή και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Η αισθητική στους χώρους του σπιτιού της είναι υπέροχη και η αγάπη της για τα διακοσμητικά αντικείμενα και τα φυτά, μεγάλη .

Η κουζίνα είναι minimal και οι χρωματικοί τόνοι που επικρατούν είναι οι γήινοι. Τα λευκά ντουλάπια και οι ξύλινοι πάγκοι δημιουργούν μια ηρεμία και αποπνέουν μια πολυτέλεια ενώ τα ξύλινα μπολ για τα φρούτα και τα διακοσμητικά ρεσώ δίνουν έξτρα φινέτσα στον χώρο.

Προχωρώντας στο σαλόνι, μπορεί αμέσως κάποιος να αντιληφθεί την αγάπη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για τα χρώματα, τα διακοσμητικά και τα φυτά. Φυτά σε κασπώ, κάδρα, κεριά, βάζα και ευφάνταστα φωτιστικά πλαισιώνουν τον χώρο ενώ το χρώμα στον τοίχο έχει ένα υπέροχο κυπαρισσί χρώμα.

Φυσικά η αισθητική της τραγουδίστριας δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Σε επόμενο post φαίνεται το έπιπλο της τηλεόρασης, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα ντιζαϊνάτο έπιπλο από παλέτες.

Ο καναπές της σε ανοιχτούς τόνους έρχεται σε εξαιρετική αντίθεση με το υπόλοιπο σπίτι και τα μαξιλάρια έχουν το ίδιο χρώμα με τον τοίχο ενώ στο βάθος φαίνονται κι άλλα διακοσμητικά φυτά.

Τέλος, το μπαλκόνι της μοιάζει να είναι το ησυχαστήριο της, εκεί όπου απολαμβάνει τον καφέ της, ατενίζοντας τη θέα από το καταπράσινο μπαλκόνι της. Ένα απλό μαρμάρινο τραπέζι και μαύρες μεταλλικές καρέκλες έχουν στηθεί λίγο πιο δίπλα από τις γλάστρες της ενώ κατά μήκος του μπαλκονιού υπάρχουν ακόμη αρκετά φυτά.

SHARE