Ορφέας Αυγουστίδης
Φωτογραφία: Instagram/ @orfeas_avgoustidis
29|10|2022 09:00
SHARE
ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ

Το σπίτι του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά είναι μοντέρνο, γεμάτο χρώματα και παιχνίδια


Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους με τον μικρό Αχιλλέα να έχει κλέψει την καρδιά τους.

Ο γνωστός ηθοποιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του, ενώ απολαμβάνει και την αγάπη του κόσμου καθώς ως Αστέρης στη σειρά «Σασμός» του Alpha έχει κερδίσει την αγάπη των θαυμαστών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον ηθοποιό σε κοινές εμφανίσεις με τη σύζυγό του, τον γιο τους και τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη ωστόσο, δημοσιεύει συχνά και φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram με πλήθος διαδικτυακών φίλων του να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό του με χαρά.

Μέσα σε αυτές τις φωτογραφίες έχει δείξει και το σπίτι του το οποίο μοιάζει να είναι μια ζεστή φωλιά για την οικογένειά του με όμορφες γωνιές ανάπαυσης και άλλες γωνιές ειδικά διαμορφωμένες για ατελείωτο παιχνίδι.

Όπως έχει αποκαλύψει μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram, ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι φαν των επιτραπέζιων και των video games ενώ στις αναρτήσεις του φαίνονται ξεκάθαρα οι «πλούσιες» συλλογές βιβλίων που διαθέτει.

Φωτογραφία: Instagram/@orfeas_avgoustidis

Στους τοίχους διακρίνονται μοντέρνες πινελιές με κρεμασμένα κάδρα ενώ παντού υπάρχουν χρώματα.

Μια από τις πιο «χρωματιστές» περιόδους στο σπίτι της οικογένειας Αυγουστίδη είναι αν αμφισβήτησα τα Χριστούγεννα, μια περίοδος που ευνοεί τα αμέτρητα στολίδια. Σε πολλές φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram έχουμε δει να φωτογραφίζει το εντυπωσιακό δέντρο και σίγουρα κάθε φορά που το βλέπουμε νοσταλγούμε την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου.

Η κουζίνα φαίνεται να είναι ακόμη μια αγαπημένη γωνιά του ηθοποιού μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει τα μαγειρικά του κατορθώματα.

Όσο για το μπαλκόνι του σπιτιού, είναι γεμάτο φυτά και λουλούδια, ένα ησυχαστήριο με θέα τον ουρανό, όπου εκεί ο ηθοποιός έχει στήσει μια αιώρα και απολαμβάνει τα ήσυχα απογεύματα.

SHARE