Οι χειρότεροι πρώην βρίσκονται σε αυτή την τετράδα
Οι χειρότεροι πρώην βρίσκονται σε αυτή την τετράδα/Φωτογραφία: Karolina Grabowska/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που έχουν την φήμη του χειρότερου πρώην


Υπάρχουν τέσσερα ζώδια που έχουν την φήμη του χειρότερου πρώην.

Σου έχει τύχει ποτέ να βγεις ραντεβού με κάποιον και σε κάποια στιγμή της κουβέντας σας να σου κατηγορεί με τον χειρότερο τρόπο τον/την πρώην του; Σίγουρα μια τέτοια άβολη στιγμή κάνει και πολύ κακή πρώτη εντύπωση.

Αν πληγώσεις αυτά τα 4 ζώδια δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε εκδικηθούν. Αν τους χώρισες εσύ, θα περιμένουν την τέλεια ευκαιρία για να πάρουν το αίμα τους πίσω και δεν πρόκειται να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Τα 4 ζώδια που έχουν την φήμη του χειρότερου πρώην

Σκορπιός

O Σκορπιός βρίσκεται στην πρώτη θέση όσον αφορά την εκδίκηση. Αν τον χώρισες, τον πλήγωσες ή τον αδίκησες, δεν το ξεχνά ποτέ. Θα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να σε εκδικηθεί. Η λέξη συγχώρεση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του. Θα πάρει το αίμα του πίσω, ακόμα κι αν αυτό είναι μετά από πολλά χρόνια. Μπορεί να μην θυμάται τις πολλές λεπτομέρειες, αλλά ο πόνος του προκάλεσες μένει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη του. Εχει την φήμη του χειρότερου πρώην και πλέον είναι ευρύτερα γνωστό αυτό. Δεν θα πει καλό λόγο για σένα σε κοινούς γνωστούς και οι μπηχτές του θα είναι αρκετά προσβλητικές. Εννοείται πως θα παρουσιάσει τον εαυτό του θύμα και ότι εσύ φταις για όλα.

Ιχθύς

Είναι πολύ ευαίσθητος και ένας χωρισμός τον πονάει πολύ. Αν η απόφαση δεν ήταν δική του, τότε θα πονέσει, θα κλάψει και θα ζήσει για αρκετό καιρό με τις αναμνήσεις σας. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι εσύ τον απέρριψες και προχώρησες την ζωή σου. Θα σου γράψει μηνύματα που θα είναι πολύ επιθετικά και δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι. Ο πόνος και ο θυμός τον διακατέχουν και δυστυχώς έχει κι αυτός την φήμη του χειρότερου πρώην.

Τοξότης

Ο Τοξότης βγάζει μια τεράστια κακία όταν τον χωρίσεις. Μπορεί να μην το εκδηλώσει άμεσα, αλλά να είσαι σίγουρη πως κάποια στιγμή θα στο φανερώσει με τον τρόπο του. Αν τον ακούσεις να μιλάει για την πρώην σχέση σας, θα εκπλαγείς γιατί τα περισσότερα είναι βουτηγμένα μέσα στην υπερβολή και την παραποίηση της πραγματικότητας. Εχει συνήθως άλυτα συναισθήματα με τους/τις πρώην, και για αυτό έχει την φήμη του χειρότερου πρώην.


Φωτογραφία: Ismael Sanchez/Pexels

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει πολύ καλή μνήμη και δεν ξεχνά ποτέ αυτόν που τον χώρισε. Θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια και κάποια στιγμή η εκδίκηση θα είναι δεδομένη. Να ξέρεις ότι ο Καρκίνος θα πει πολλά και διάφορα στους γύρω του για σένα και δεν θα κρατήσει το στόμα του κλειστό. Οταν ο Καρκίνος βλέπει ότι ο εσύ έχεις προχωρήσει στη ζωή σου, τότε είναι ικανός να προσεγγίσει τον νέο εραστή σου και να τον συμβουλέψει να μην είναι μαζί σου.

SHARE