Ζώδια και δράμα
Ζώδια και δράμα/Φωτογραφία: cottonbro studio/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

«Χιούστον, έχουμε πρόβλημα» -Τα 2 ζώδια που είναι εθισμένα στο δράμα, να τα προσέχεις


Υπάρχουν 2 ζώδια που νιώθουν πάντα αδικημένα και αποκαλούνται οι drama queens του ζωδιακού.

Κυριαρχούνται από τα συναισθήματά τους και όλα τα κάνουν μελοδραματικά. Eχουν την τάση να μετατρέπουν την καθημερινότητά τους σε ένα σενάριο σαπουνόπερας που δεν θυμίζει καθόλου την πραγματικότητα που ζουν. Κλάματα, βαρύγδουπες δηλώσεις, γκρίνια, νεύρα και πολλές υποσχέσεις. Σου θυμίζει κάτι;

Αυτά τα 2 ζώδια ζουν και αναπνέουν για να βιώνουν ένα δράμα στη ζωή τους. Δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι κοντά τους και σίγουρα αν είσαι σε σχέση μαζί τους, θα χάσεις την ηρεμία σου. Για πάμε να δούμε ποια είναι!

Τα 2 ζώδια που είναι εθισμένα στο δράμα, να τα προσέχεις

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θεωρούνται πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, γι’ αυτό και βρίσκονται στη λίστα με τις drama queen των ζωδίων. Αν κάτι δεν πάει με τα νερά τους, αρχίζουν να φέρονται σαν κακομαθημένο παιδί και δεν σταματούν μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν.

Επίσης οι καρκίνοι θεωρούνται ο βασιλιάς της γκρίνιας. Αυτό το ζώδια γκρινιάζει για τα πάντα και σε σχεδόν καθημερινή βάση. Δυσκολεύει τη ζωή των γύρω του με το μόνιμο παράπονό του. Έχει την τάση να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και τα γεγονότα στο μυαλό του. Επίσης, βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και παραπονιέται διαρκώς, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή όλων.

Φωτογραφία: Eva Bronzini/Pexels

Λέων

Η συμπεριφορά ενός Λέοντα είναι πάντα υπερβολικά δραματική. Οι χωρισμοί του μάλιστα είναι πάντα επεισοδιακή και με πολύ δόση δράματος. Παίρνει τα πάντα κατάκαρδα και το χειρότερό του είναι να τον αγνοήσεις. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής, είναι πολύ δραματικό και περήφανο και θέλει πάντα να κυβερνά.  Είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο βασιλιάς του δράματος!

SHARE