Το φιλί του Ιούδα
Το φιλί του Ιούδα/Φωτογραφία: Josh Willink/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 2 ζώδια που θα σε προδώσουν πιο εύκολα


Δύο είναι τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να σε προδώσουν.

Ανακαλύπτοντας σε ποιο ζώδιο έχετε την Αφροδίτη σας, μπορεί να κατανοήσετε πολλά για τον τρόπο που προσεγγίζετε τις σχέσεις στη ζωή σας. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να γνωρίζετε την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο της γέννησής σας.

Σύμφωνα με την αστρολόγους όσοι έχουν Αφροδίτη στον Ταύρο φοβούνται πολύ την προδοσία. Έχουν όμως δύο μέτρα και δύο σταθμά, διότι αν είναι οι ίδιοι που έχουν προδώσει, δεν νιώθουν πολλές ενοχές. Επίσης όσα ζώδια έχουν Αφροδίτη στον 8ο οίκο φοβούνται την προδοσία και την κοροϊδία. Δεν εμπιστεύονται εύκολα όταν ξεκινούν μια καινούρια σχέση ή μια συνεργασία. Είναι συγκρατημένοι με τα συναισθήματά τους και δεν τους ενδιαφέρουν οι επιφανειακές γνωριμίες.

Ποια όμως είναι τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να σε προδώσουν; Η αστρολογία λέει ότι είναι δύο: ο Δίδυμος και ο Σκορπιός.

Τα 2 ζώδια που θα σε προδώσουν πιο εύκολα

Η προδοσία αφήνει βαθιά ψυχολογικά τραύματα στους περισσότερους ανθρώπους, αφού μετά από αυτό δυσκολεύονται να εμπιστευθούν.

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να σε προδώσουν είναι τα παρακάτω:

Δίδυμος

Δύσκολα παραμένει αφοσιωμένος σε ένα πράγμα. Βαριέται εύκολα, χάνει το ενδιαφέρον του και είναι αρκετά κουτσομπόλης. Του αρέσει να μαθαίνει νέα και να τα μεταφέρει σε άλλους. Ενθουσιάζεται με ό,τι καινούριο παρουσιαστεί και είναι από τους πιο άπιστους του ζωδιακού. Η προδοσία είναι κάπως στη φύση του. Διπρόσωπος, παρορμητικός, δεν ξέρεις τι να περιμένεις από έναν Δίδυμο.

Φωτογραφία: Elina Fairytale/Pexels

Σκορπιός

Δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους και κάνει δεύτερες σκέψεις για όλους. Ο Σκορπιός είναι από τα πιο κτητικά ζώδια κι αν τον πληγώσεις ή τον αδικήσεις να περιμένεις την χειρότερη εκδίκηση. Η προδοσία θα είναι πρώτη επιλογή στην λίστα του. Ακόμα και αν του κάνεις κάτι πολύ μικρό, θα σου το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο.

SHARE