Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
19|02|2024 10:08
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα τρία άτυχα ζώδια του Μαρτίου -Αναστάτωση στα προσωπικά και προβλήματα στη δουλειά


Αν και η άνοιξη σηματοδοτεί την ανανέωση και φέρνει ελπίδα, οι αστρολόγοι δεν είναι πολύ αισιόδοξοι με τις προβλέψεις τους για 3 συγκεριμένα ζώδια.

Ο Μάρτιος θα φέρει δυσκολίες και δοκιμασίες για μερικούς του ζωδιακού κύκλου και αυτό διότι τέσσερις πλανήτες συγκλίνουν στον Υδροχόο: ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Κρόνος, οπότε τρία ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με πολύπλοκα προβλήματα και μοιραίες αποφάσεις.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι άτυχοι του Μαρτίου; Σύμφωνα με τους αστρολόγους διέλευση του Ουρανού και του Δία στους Ιχθείς θα επηρεάσει αρνητικά τους Ταύρους, τους Καρκίνους και τους Τοξότες οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τα 3 άτυχα ζώδια του Μαρτίου

Ταύρος

Τον Μάρτιο οι προοπτικές επιτυχίας στον τομέα των επαγγελματικών θα είναι μάλλον λίγες. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά αλλά και πάλι είναι σχεδόν απίθανο να λάβετε την αύξηση ή την προαγωγή που ονειρεύεστε. Η αρχή της άνοιξης θα είναι αγχωτική λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας ενώ οι διαπραγματεύσεις που υποτίθεται ότι θα φέρουν κέρδος και προοπτικές θα πρέπει να «μπουν στον πάγο».

Όσο για τις προσωπικές σχέσεις θα είναι επίσης πολύ τεταμένες. Προσπαθήστε να αποκαταστήσετε την αρμονία και την ειρήνη στην οικογένειά σας, παρά τις διαφωνίες και να θυμάστε, ο Μάρτιος δεν είναι καλός μήνας για λήψη αποφάσεων.

Καρκίνος

Οι οικονομικές προοπτικές στις αρχές της άνοιξης δεν θα είναι πολύ ενθαρρυντικές. Αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εσάς και, όπως προειδοποιούν τα άστρα, θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Τον Μάρτιο δεν πρέπει να ξεκινήσετε νέα projects, ή να ρισκάρετε, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά σας καθώς η άνοιξη θα φέρει επίσης κάποιες δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή. Οι παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας και τα προβλήματα με τα παιδιά είναι πιθανά. Είναι σημαντικό να μειώσετε το άγχος και να εστιάσετε στην υγεία σας.

Τοξότης

Τον Μάρτιο, θα προκύψουν πολλά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Η κατάσταση στην οικογένειά σας θα είναι επίσης ασταθής οπότε θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Αυτός ο μήνας μπορεί να είναι δύσκολος για όσους έχουν αναλάβει νέες υποχρεώσεις στη δουλειά ενώ επίσης χρειάζεται μια επιπλέον προσοχή με τους συναδέλφους, στο τέλος άλλωστε, θα πρέπει να βασιστείτε μόνο στις δικές σας δυνατότητες. Τέλος, για όσους έχουν προγραμματίσει κάποιο ταξίδι, προετοιμαστείτε γιατί ενδεχομένως να μην είναι αυτό που φανταζόσασταν.

SHARE