Φωτογραφία: pexels/@olly
Φωτογραφία: pexels/@olly
12|01|2023 13:28
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο σνομπ ζώδια που νιώθουν ανώτεροι από σένα -Το ένα δεν το περιμένεις με τίποτα


Κάθε ζώδια ξεχωρίζει με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και όπως φαίνεται υπάρχουν 3 ζώδια που είναι σνομπ και δεν μπορούν να το κρύψουν.

Είτε πρόκειται για συναδέλφους, είτε για πρόσωπα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος όλοι τους έχουμε αντιμετωπίσει σε «κακές» στιγμές τους.

Κάποιοι από εκείνους μπορεί να είναι σνομπ λόγω μιας δύσκολης ημέρας, άλλοι πάλι έχουν έμφυτη την υπεροπτική διάθεση μέσα τους και παρακάτω θα βρεις τους 3 του ζωδιακού κύκλου που συνήθως έχουν μπλαζέ ύφος στις συζητήσεις. Το ένα ζώδιο δεν θα το περίμενες με τίποτα.

Τα 3 πιο σνομπ ζώδια -Το ένα δεν το περιμένεις με τίποτα

Παρθένος
Οι Παρθένοι δεν είναι πάντα το πιο σνομπ ζώδιο, αλλά για αυτούς τους taskmaster τα πράγματα πρέπει να γίνονται με τους δικούς τους ρυθμούς. Η Briana Saussy, συγγραφέας βιβλίων συμπεριλαμβανομένων των Making Magic και Star Child: Joyful Parenting Through Astrology, εξηγεί ότι οι Παρθένοι «έχουν μια εκλεπτυσμένη αίσθηση του τι είναι αποδεκτό και τι όχι». Αν έχετε συναντήσει ποτέ έναν Παρθένο, ξέρετε ότι δεν περιμένουν μόνο την τελειότητα από τον εαυτό τους αλλά και από τους γύρω τους. Καταλήγοντας λοιπόν, οι Παρθένοι μπορούν να γίνουν σνομπ, όταν κάτι δεν τους ταιριάζει και όταν κάτι δεν γίνεται όπως το θέλουν.

Υδροχόος
Μπορεί να εκπλαγείτε, όμως, και ο Υδροχόος μπαίνει στη λίστα παρόλο που αποτελεί ένα από τα πιο cool ζώδια. Η χίπστερ στάση τους μπορεί συχνά να οδηγήσει σε mansplaining επικών διαστάσεων. Ένας Υδροχόος θα σε κάνει να νιώσεις άνετα σε μια συζήτηση μπορεί όμως και να γίνει πολύ άβολη αφού σε περίπτωση που σε ρωτήσει για παράδειγμα για κάποια σειρά ή κάποια μπάντα και δεν γνωρίζεις το θέμα, μπορεί να σε σνομπάρει μέχρι τελικής πτώσεως.

Σκορπιός
Τέλος, ένας Σκορπιός μπορεί με τη συμπεριφορά του και το ύφος του να γίνει υπεροπτικός. Το feeling της... φυσικής εξουσίας που τον διακατέχει και η διάθεσή του να οδηγεί τις συζητήσεις ανά πάσα στιγμή εκεί που τον συμφέρει είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του, πόσο μάλλον αν τον πετύχεις σε κακή μέρα. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα έντονα ένστικτα ενός Σκορπιού μπορούν να οδηγήσουν σε σνομπ συμπεριφορές ενώ δεν είναι σπάνιο να σου μιλήσει έξω από τα δόντια, με ύφος, με αποτέλεσμα πολλές φορές να πληγώνει τους ανθρώπους που είναι κοντά του.

SHARE