Ψώνια
Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

Τα 3 ζώδια που θα κάνουν τις περισσότερες αγορές την Black Friday -Είναι τα πιο σπάταλα


Έφτασε επιτέλους η πολυπόθητη Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, η ημέρα των μεγάλων προσφορών, η καθιερωμένη πλέον Black Friday. 

Τα ζώδια που θα ξοδέψουν τα περισσότερα χρήματα την σημερινή ημέρα είναι τρία καθώς είναι τα πιο σπάταλα του ζωδιακού κύκλου. Δεν μπορούν να βάλουν φρένο στις αγορές τους και θα μπουν στον πειρασμό να ενδώσουν σε αλόγιστες δαπάνες.

Να θυμάστε πως εκτός από το ζώδιο που εκπροσωπείτε, μεγάλο ρόλο παίζει και η θέση της Αφροδίτης στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, καθώς δείχνει ποια είναι η τάση σας και η σχέση σας με τα χρήματα.

Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) επιδιώκουν την οικονομική σταθερότητα, τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) ψάχνουν τη συναισθηματική τους ασφάλεια μέσω των χρημάτων και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης) χρησιμοποιούν τα χρήματα για να διασκεδάσουν.

Τα 3 ζώδια που θα κάνουν τις περισσότερες αγορές την Black Friday -Είναι τα πιο σπάταλα

Ας δούμε τα 3 πιο σπάταλα ζώδια:

Ζυγός

Ο Ζυγός ζει πραγματικά την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία του. «Πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να βγάλεις χρήματα» είναι το μότο αυτού του ζωδίου. Καμιά φορά φέρεται λες και την επόμενη ημέρα θα κλείσουν για πάντα όλα τα πολυκαταστήματα της χώρας.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο μπορεί να ξοδέψει όλο τον μισθό του χωρίς να το καταλάβει. Ο Ιχθύς αναζητάει εμπειρίες και του αρέσει να ξοδεύει. Ο Ιχθύς γνωρίζει ότι η ζωή είναι δύσκολη και μερικές φορές η πιο εύκολη λύση για μια κακή μέρα είναι τα ψώνια στα μαγαζιά.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο απόλυτος ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το ζώδιο λατρεύει να ξοδεύει τα χρήματά του σε πράγματα που θα διεγείρουν το μυαλό του. Του αρέσει να κερδίζει χρήματα για να μπορεί να τα ξοδεύει!

SHARE