Ζευγάρι
Φωτογραφία:cottonbro/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που θα επιστρέψουν στην αγκαλιά του πρώην τους μέχρι τις 20 Ιουνίου


Από τις 21 Μαΐου μπήκαμε επίσημα στο ζώδιο των Διδύμων όπου θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Μέσα σε αυτό το διάστημα όπως διαβάζουμε σε άρθρο του Your Tango, τρία ζώδια θα επιστρέψουν σε μια παλιά τους σχέση. Αυτά τα τρία ζώδια θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση που έληξε άδοξα με σκοπό αυτή τη φορά τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα που θα παραμείνει μέχρι τις 8 Οκτωβρίου θα έχει ως αποτέλεσμα οι επιθυμίες μας να είναι πολύ έντονες. Τρία ζώδια θα κάνουν την μεγάλη επιστροφή σε έναν παλιό σύντροφο και θα τολμήσουν να κάνουν ένα restart στη σχέση τους.

Τα 3 ζώδια που θα επιστρέψουν στην αγκαλιά του πρώην τους μέχρι τις 21 Ιουνίου

Τον Ιούνιο τρία ζώδια θα πάρουν την απόφαση να γυρίσουν στην αγκαλιά του πρώην τους. Αυτά είναι ο Καρκίνος, ο Υδροχόος και ο Ιχθύς. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Φωτογραφία: Monstera/Pexels

Καρκίνος

Εδώ και μέρες σκέφτεστε μια παλιά σχέση και τα λάθη που κάνατε. Νιώθετε έτοιμοι και πιο ώριμοι να δώσετε μια προσπάθεια και να προσπαθήσετε ξανά. Άλλωστε δεν είναι εύκολο για εσάς να αναζητήσετε κάτι καινούργιο και σας αρέσει να αναζητάτε την άνεση και την ασφάλεια στο γνωστό και οικείο.

Υδροχόος

Γενικά αυτές τις μέρες πολλά μπορεί να είναι τα απρόοπτα με πολλούς Υδροχόους να κάνουν επιστροφή στον πρώην τους. O Ιούνιος θα είναι ένας μήνας όπου το πάθος θα είναι ανεξέλεγκτο και αρκετοί από εσάς θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον πρώην σας.
Ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων.

Ιχθύς

Ο Ιούνιος στρέφει την προσοχή σας στα ερωτικά με πολλούς Καρκίνους να θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σχέση. Προσέξτε τις εξιδανικεύσεις και αποφύγετε να κάνετε πάλι το ίδιο λάθος.

SHARE