Ζευγάρι
Φωτογραφία: freestocks/Unsplash
27|11|2023 13:33
SHARE
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που θα επιστρέψουν στον πρώην τους το 2024


Το 2024 πλησιάζει και όπως όλα δείχνουν τρία ζώδια θα επιστρέψουν σε μια παλιά τους σχέση.

Αυτά τα τρία ζώδια θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση που έληξε άδοξα με σκοπό αυτή τη φορά τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

Θέλεις να μάθεις λοιπόν ποια είναι τα ζώδια που θα πάρουν την απόφαση να γυρίσουν στην αγκαλιά του πρώην τους τη νέα χρονιά, που είναι προ των πυλών; Είναι ο Ταύρος, ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος.

Είναι γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός, ξεχνάμε τους λόγους για τους οποίους χωρίσαμε και θέλουμε πίσω έναν πρώην σύντροφο είτε με την προσμονή ότι θα τον πάρουμε στη βελτιωμένη του εκδοχή, είτε με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα αντέξουμε τις παραξενιές του. Γιατί την ίδια στιγμή που αμβλύνονται τα ελαττώματα κάποιου, οξύνεται η σκέψη ότι κανείς δεν είναι τέλειος και καμία σχέση δεν είναι ιδανική. Και εκεί είναι που αρχίζουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Πριν όμως αποφασίσετε να είστε και πάλι με τον πρώην σας, πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας ένα μοναδικό ερώτημα: Μπορείτε να είστε μαζί του όχι όπως θα ευχόσασταν να είναι, ούτε όπως μπορεί να υπόσχεται ότι θα γίνει, αλλά έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αξίζει να επιστρέψετε στον πρώην σας καθώς είστε πρόθυμη να τον δεχτείτε όπως ακριβώς είναι. 

Τα 3 ζώδια που θα επιστρέψουν στον πρώην τους το 2024

Τρία ζώδια θα κάνουν την μεγάλη επιστροφή σε έναν παλιό σύντροφο και θα τολμήσουν να κάνουν ένα restart στη σχέση τους μέσα στο 2024. Ας δούμε ποια είναι:

Ταύρος

Στα αισθηματικά σας να περιμένετε νέες εξελίξεις για το 2024 και θα είναι μια χρονιά πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες. Για κάποιους θα υπάρχει μια επανασύνδεση με έναν πρώην σύντροφο, ειδικά το πρώτο εξάμηνο του 2024. Οι Ταύροι νιώθουν έτοιμοι και πιο ώριμοι να προσπαθήσουν ξανά.

Φωτογραφία: Ian Schneider/Unsplash

Αιγόκερως

Η χρονιά αναμένεται εξαιρετική σε ό,τι αφορά τον έρωτα και ειδικά στο πρώτο μισό του έτους. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και αν έχετε μετανιώσει για έναν χωρισμό, τότε θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια προσέγγιση στον πρώην σύντροφό σας. Ισως και οι δύο δώσατε ένα τέλος εν βρασμώ ψυχής και δεν καθίσατε να συζητήσετε ήρεμα για όσα σας ενοχλούν και προβληματίζουν. Αλλά ο έντονος εγωισμός και των δύο, σας έκαναν να μην βάλετε νερό στο κρασί σας και να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα. Το 2024 θα έχετε την ευκαιρία να τα βρείτε και να είστε ξανά μαζί.

Υδροχόος

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε οπτική και να σταματήσετε να παίρνετε τα πάντα πολύ βαριά και προσωπικά. Το 2024 θα αφήσετε στη άκρη τον εγωισμό σας και θα πάρετε τα πράγματα αλλιώς. Μάλλον ήσασταν παραπάνω παρορμητικοί από όσο έπρεπε σε έναν χωρισμό. Ομως, επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είσαστε και στα καλύτερά σας, χρειάζεστε έναν άνθρωπο δίπλα σας να σας καταλαβαίνει και να σας στηρίζει. Η επανασύνδεση θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στον Κριό μεταξύ 2 έως 25 Απριλίου και όταν ο Ερμής θα είναι επίσης σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα, δηλαδή από 15 έως 28 Αυγούστου.

SHARE