Ζώδια και 2024
Ζώδια και 2024/Φωογραφία: BoliviaInteligente/Unsplash
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν το 2024


To 2024 τρία ζώδια θα αποφασίσουν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Κάθε χρονιά που έρχεται, έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει σε κάθε ζώδιο. Υπάρχουν ωστόσο οι τυχεροί και οι άτυχοι της νέας χρονιάς και η αστρολογία έχει εντοπίσει ήδη τα τρία ζώδια που θα χωρίσουν το 2024.

Αυτά τα τρία ζώδια θα βιώσουν δύσκολες καταστάσεις και προβλήματα στη σχέση τους και δυστυχώς δεν πρόκειται να βρεθεί λύση. Ο χωρισμός θα είναι μονόδρομος κατά τη διάρκεια του 2024.

Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν το 2024

Για ποια ζώδια χτυπάει η καμπάνα του χωρισμού για το 2024; Ας τα δούμε παρακάτω:

Κριός

Ο Κριός θα αποφασίσει το 2024 ότι ήρθε η ώρα να χωρίσει καθώς το πάθος στη σχέση του έχει χαθεί. Είναι άλλωστε ένα ζώδιο που δεν αντέχει την ρουτίνα και όταν αισθανθεί ότι η φλόγα του έρωτα αρχίζει να σβήνει, τότε η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Κριός δεν μπορεί να αφιερώσει χρόνο και ενέργεια σε μια σχέση που δεν έχει πάθος και έτσι ο χωρισμός είναι δεδομένος τη νέα χρονιά που έρχεται.

Φωτογραφία: Kelly Sikkema/ Unsplash

Σκορπιός

Ο βασικός λόγος που θα αποφασίσει να χωρίσει ένας Σκορπιός είναι όταν η σχέση πάψει να τον εξιτάρει σεξουαλικά. Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για εκείνον και δεν νιώσει ικανοποιημένος σε αυτόν τον τομέα, τότε τα πράγματα ζορίζουν. H νέα χρονιά βρίσκει αυτό το ζώδιο να έχει χάσει κάθε ερωτική διάθεση για τον σύντροφό του. Με ζήλια, άσκηση πίεσης και ελέγχου πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον;

Τοξότης

Tα έχεις μαζεμένα στο σύντροφό σου, οι καυγάδες είναι πλέον καθημερινότητα και η υπομονή σου έχει εξαντληθεί. Ο Τοξότης χωρίς χιούμορ και θετική ενέργεια δεν μπορεί να αντέξει σε μια σχέση. Θέλει να τον κάνεις να γελάει, να ονειρεύεται και να μην καταπιέζεται. Αν τα πράγματα σοβαρέψουν, δεν γελάς με τα αστεία του και έχεις μια πιο συντηρητική στάση ζωής, τότε σίγουρα θα θέλει να φύγει. Και το 2024 ο Τοξότης θα φύγει τρέχοντας!

SHARE