Φωτογραφία:Shutterstock
Φωτογραφία:Shutterstock
26|04|2024 09:17
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν μέχρι το καλοκαίρι -Θα διαπιστώσουν πως η σχέση τους δεν τους καλύπτει πια


Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να βλέπουμε πως τα ζευγάρια χωρίζουν πριν την έναρξη του καλοκαιριού, στην προκειμένη όμως περίπτωση κάποια ζώδια φαίνεται πως έχουν περισσότερες προοπτικές να μείνουν single μέχρι τότε.

Όπως αναφέρετε στο Bustle, για τον χωρισμό ορισμένων ζωδίων μέχρι και το καλοκαίρι, ευθύνονται ορισμένες πλανητικές κινήσεις.

Σύμφωνα με τη Michelle Bell, ιδρύτρια της εφαρμογής αστρολογίας Cosmic Fusion, κάθε πλανητική διέλευση μπορεί να εμποτίσει το ζώδιό σας με μια συγκεκριμένη ενέργεια και, όταν πρόκειται για χωρισμούς, ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που πρέπει να παρακολουθείτε.

«Ο Κρόνος είναι γνωστός ως ο πλανήτης του κάρμα, του περιορισμού και της δομής», λέει στο Bustle. «Όταν ο Κρόνος σχηματίζει δύσκολες όψεις - όπως τετράγωνα ή αντιθέσεις - σε προσωπικούς πλανήτες όπως η Αφροδίτη ή ο Άρης, μπορεί να σημαίνει μια περίοδο δοκιμών και αλλαγών στις σχέσεις».

Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν μέχρι το καλοκαίρι

Λέων

Σύμφωνα με τη Michelle Bell, ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου καθ 'όλη τη διάρκεια του 2024 και τετραγωνίζεται με τον Λέοντα. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτή η όψη είναι δύσκολη. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφός σας δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της άνοιξης και την αρχή του καλοκαιριού να συνειδητοποιήσετε πως χρειάζεστε άλλα πράγματα από τη σχέση σας και πως δεν σας καλύπτει πια συναισθηματικά ο/η σύντροφός σας.

Σκορπιός

«Ο Σκορπιός μπορεί να βιώσει σημαντικές αλλαγές λόγω της επιρροής του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Υδροχόο που σχηματίζουν τετράγωνα με τον ήλιο του Σκορπιού και άλλες βασικές θέσεις», λέει η Bell. «Αυτές οι διελεύσεις μπορούν να επιφέρουν έντονους αγώνες εξουσίας και συναισθηματικούς μετασχηματισμούς. Ως ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο Σκορπιός σκέφτεται υπερβολικά κάθε μέρος της ερωτικής του ζωής, αλλά σε αυτή την περίπτωση, η υπερβολική σκέψη μπορεί πραγματικά να αξίζει τον κόπο. «Η τάση του Σκορπιού να εμβαθύνει στα συναισθήματά του μπορεί να οδηγήσει σε ανακαλύψεις ή χωρισμούς.

Ιχθύς

Σύμφωνα με την αστρολόγο Stina Garbis, ο Κρόνος είναι εδώ για να χαλάσει τις ισορροπίες. Ο Κρόνος σχηματίζει ημι-τετράγωνα με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 6 Μαΐου και μαζί του θα έρθει η αρχή μιας ρήξης στη σχέση του. Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και ο Κρόνος ο πλανήτης του κάρμα, ξαφνικά θα νομίζουν ότι ο σύντροφός τους είναι το πιο ενοχλητικό άτομο, ακόμα κι αν πάντα τα πήγαιναν καλά. Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Μαΐου, οπότε μπορεί να μπαλώσουν τα πράγματα προσωρινά, αλλά καθώς ο Κρόνος πηγαίνει ανάδρομος στους Ιχθείς στις 29 Ιουνίου δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να τους βρει χωρισμένους.

SHARE