Ζώδια
Φωτογραφία: cottonbro studio/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που θα τα ξαναβρούν με τον πρώην τους μέσα στον Νοέμβριο


Αυτές τις μέρες μέχρι να τελειώσει ο Νοέμβριος υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να τα βρουν ξανά με τον πρώην τους.

Ένας χωρισμός (και ειδικά όταν δεν τον έχουμε επιλέξει εμείς), συνήθως, φέρνει στην επιφάνεια την πιο ανασφαλή, αδύναμη και ευάλωτη πλευρά μας στην επιφάνεια.Είναι γεγονός και ταυτόχρονα μεγάλη αλήθεια πως όσο περνάει ο καιρός ξεχνάμε. Ξεχνάμε τους λόγους για τους οποίους χωρίσαμε με κάποιον και τον θέλουμε πίσω είτε με την προσμονή ότι θα τον πάρουμε στη βελτιωμένη του εκδοχή, είτε με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα αντέξουμε τις παραξενιές του. Γιατί την ίδια στιγμή που αμβλύνονται τα ελαττώματα κάποιου, οξύνεται η σκέψη ότι κανείς δεν είναι τέλειος και καμία σχέση δεν είναι ιδανική. Και εκεί είναι που αρχίζουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Πριν όμως αποφασίσετε να είστε και πάλι με τον πρώην σας, πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας ένα μοναδικό ερώτημα: Μπορείτε να είστε μαζί του όχι όπως θα ευχόσασταν να είναι, ούτε όπως μπορεί να υπόσχεται ότι θα γίνει, αλλά έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αξίζει να επιστρέψετε στον πρώην σας.

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να τα βρουν ξανά με τον πρώην τους μέσα στον Νοέμβριο

Κριός

Ο Νοέμβριος είναι από τους μεταβατικούς μήνες για το ζώδιό σου. Οι σχέσεις σου θα ενισχυθούν καθώς και η ερωτική σου διάθεση. Μάλιστα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα βρεις ξανά με έναν πρώην σύντροφο. Απλά έχεις την διάθεση να μιλήσεις περισσότερο γι’ αυτά που σε απασχολούν και να θέσεις νέες βάσεις για μια νέα αρχή. Καλή επιτυχία λοιπόν!


Φωτογραφία από Leah Kelley/Pexels

Σκορπιός

Ο μήνας των γενεθλίων σου σε πετυχαίνει σε φάση αλλαγών, όπου μέσα σε αυτές υπάρχει η επιστροφή ενός πρώην συντρόφου. Κάτι τέτοιο μπορεί να σου φέρει ένα μπέρδεμα σε συναισθηματικό επίπεδο, μια αγωνία και μια ανασφάλεια. Σκέψου καλά τι μπορεί να κρύβεται από πίσω και δώσε χρόνο στον εαυτό σου μέχρι να συμφωνήσεις σε μια επανασύνδεση.

Ιχθύες

Θα είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας ο Νοέμβριος για τους Ιχθύες με πολλές μετακινήσεις. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου μπορεί να φέρει την παρουσία ενός πρώην συντρόφου στη ζωή σου. Ο μόνος αξιόπιστος οδηγός είναι η διαίσθησή σου και το ένστικτό σου για να πάρεις την απόφαση αν θα ενδώσεις σε αυτή την επανασύνδεση.

SHARE