Καυγάς
Φωτογραφία: Odonata Wellnesscenter/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που προκαλούν τσακωμούς επίτηδες για να τους χωρίσει ο σύντροφός τους


Υπάρχουν 4 ζώδια που δημιουργούν κόντρες με τον σύντροφό τους όταν βαρεθούν με την ελπίδα να τους χωρίσει εκείνος πρώτος.

Μια σχέση καλό είναι να τελειώνει όταν οι άνθρωποι δεν νιώθουν καλά μέσα σε αυτή. Οταν δεν υπάρχει κατανόηση, σεβασμός και επικοινωνία, τότε η απόφαση του χωρισμού είναι αναπόφευκτη. Υπάρχουν όμως μερικοί άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν με τον σύντροφό τους. Νιώθουν ανασφάλεια που θα μείνουν μόνοι, έχουν ενοχές που θα πληγώσουν τον σύντροφό τους και δεν είναι σίγουροι για τις αποφάσεις τους. 

Κι έτσι προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες ώστε να μείνουν σε μια σχέση που δεν περνούν καλά. Εξαντλούν όλα τα όρια της υπομονής τους και η απόφαση να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους μοιάζει με εφιάλτη. Καμιά φορά με την συμπεριφορά τους προκαλούν επίτηδες ένταση και τσακωμούς για να αναγκαστεί ο σύντροφός τους κάποια στιγμή να τους πει ότι χωρίζουν. Σου θυμίζει κάποια περίπτωση από το φιλικό σου περιβάλλον;

Τα 4 ζώδια που προκαλούν τσακωμούς επίτηδες για να τους χωρίσει ο σύντροφός τους

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο δεν αντέχει τις αλλαγές και τους χωρισμούς. Ο Ταύρος δυσκολεύεται πολύ να αποχωρήσει από μια σχέση και του αρέσει η ρουτίνα του. Εχει μεγάλη υπομονή και αντοχή και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μέχρι να φτάσει στο σημείο να πει την λέξη αντίο. Δεν αποδέχεται ότι μία σχέση έχει τελειώσει και προσπαθεί πεισματικά να κρατήσει κοντά του τον σύντροφο του. Ως ζώδιο της γης και με βασικό χαρακτηριστικό τη σταθερότητα, ο Ταύρος αντιμετωπίζει κάθε δέσμευση που κάνει ως σχέση ζωής. Αυτό το ζώδιο προτιμάει να ψάχνει αιτίες για καυγά, ώστε να αναγκάσει τον σύντροφό του να δώσει εκείνος το τέλος της σχέσης.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν χωρίζει υποφέρει γιατί είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο. Φοβάται τη μοναξιά περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο, οπότε ένας χωρισμός είναι πραγματικός εφιάλτης για αυτόν. Οι αποχωρισμοί είναι το χειρότερό του. Δεν παίρνει την απόφαση να δώσει ένα οριστικό τέλος ακόμη κι αν όλα έχουν φτάσει στην άκρη του γκρεμού. Ο συναισθηματικός και ανασφαλής Καρκίνος έχει ανάγκη την σταθερότητα και την δέσμευση και ελπίζει πως το στραβό θα ισιώσει.

Λέων

Οταν ο Λέων σκέφτεται τον χωρισμό τότε να είσαι σίγουρος ότι θα ξεκινάει καυγάδες από το τίποτα. Αυτό το ζώδιο δυσκολεύεται να πει «χωρίζουμε» και έτσι με την συμπεριφορά του οδηγεί τον σύντροφό του στην αγανάκτηση με αποτέλεσμα να τερματίσει εκείνος πρώτος τη σχέση.

Ζυγός

Οταν ο Ζυγός θέλει να χωρίσει, τότε πολλές φορές αγνοεί επίτηδες τον σύντροφό του. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να πληγώσει τον σύντροφό του με την ανακοίνωση του χωρισμού και έτσι προτιμάει να κρατήσει μια απόμακρη στάση για να περάσει το μήνυμά του.

SHARE