Καλοκαίρι και ζώδια
Καλοκαίρι και ζώδια/Φωτογραφία: Stratos K/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που θέλουν να είναι single το καλοκαίρι


Υπάρχουν 4 ζώδια που δεν θέλουν να είναι σε σχέση όταν έρχεται το καλοκαίρι.

Αυτά τα ζώδια θέλουν να είναι ελεύθεροι και να είναι διαθέσιμοι για φλερτ και ό,τι άλλο προκύψει. Aυτά τα ζώδια πιέζονται συναισθηματικά στην ιδέα ότι πρέπει να δώσουν λογαριασμό για το που θα πάνε και τι θα κάνουν. Θέλουν να είναι single, να βλέπουν τους φίλους τους και να έχουν όλη την ελευθερία να κάνουν όσα πράγματα θέλουν. 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για φλερτ, έρωτα και ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία. Κάποια ζώδια λοιπόν δεν αντέχουν στην ιδέα ότι θα είναι σε σχέση τους καλοκαιρινούς μήνες και προτιμούν να είναι «ελεύθεροι και ωραίοι».

Τα 4 ζώδια που θέλουν να είναι single το καλοκαίρι

Τα ζώδια που θέλουν να είναι single το καλοκαίρι είναι τα παρακάτω:

Δίδυμος

Ποια σχέση; Ο Δίδυμος είναι ο βασιλιάς του one night stand. Αυτό το ζώδιο θέλει να περάσει καλά, να φλερτάρει και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Καλοκαίρι και σχέση είναι ένας λάθος συνδυασμός για έναν Δίδυμο.

Λέων

Ο Λέων δεν θέλει πίεση, θέλει να νιώθει ελεύθερος, να κυκλοφορεί με στυλ ζεν πρεμιέ και να σκορπάει αυτόγραφα, χειροφιλήματα, κερασμένα σφηνάκια, ενώ γύρω του να τον θαυμάζουν. Ο Λέων είναι ο βασιλιάς των πάρτι και φυσικά μια σχέση είναι εμπόδιο στην ξέφρενη διασκέδασή του. Το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του στα ύψη.

Τοξότης

Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για έναν Τοξότη και ιδίως το καλοκαίρι. Είναι ένα ζώδιο ανεξάρτητο, ενθουσιώδες και πολύ αισιόδοξο που αναζητά την περιπέτεια και την αλλαγή. Ο Τοξότης έχει πάντα τα βλέμμα του στραμμένο στην επόμενη περιπέτεια. Οπότε το να είναι σε σχέση τον κάνει να αισθάνεται εγκλωβισμένος. Θέλει να μην τον περιορίζεις, να μην του λες τι πρέπει να κάνει και να τον αφήσεις στο αιώνιο πάρτι του. Εχει χιούμορ, του αρέσει το φλερτ και αναζητεί νέες εμπειρίες. Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη του εποχή και θέλει να είναι single. Ζει την κάθε στιγμή του καλοκαιριού σαν να είναι τελευταία.

Φωτογραφία: Roberto Nickson/Pexels

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπάει την μοναξιά του και θέλει να περνάει χρόνο με τον εαυτό του και τους φίλους του. Σπάνια μπαίνει σε σχέση το καλοκαίρι. Αυτή η εποχή για έναν Υδροχόο είναι για χαλάρωση, ξεκούραση και αθλητικές δραστηριότητες. Ο Υδροχόος έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο και έχει αρκετά ενδιαφέροντα, τα οποία τα χαίρεται ακόμα περισσότερο, όταν δεν υπάρχει κοντά του κάποιος σταθερός ερωτικός δεσμός. Η σχέση είναι στην τελευταία θέση της λίστας του.

SHARE