Οι τυχεροί του Φεβρουαρίου
Οι τυχεροί του Φεβρουαρίου/Φωτογραφία: Monstera/Pexels
ΖΩΔΙΑ

Τα 5 τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου


Ακόμη δεν έχει τελειώσει ο Ιανουάριος και ήδη έχουμε την λίστα με τα πιο τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου.

Αφού μάθαμε ποια είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια του νέου μήνα, ήρθε η σειρά των τυχερών που θα έχουν πολλές ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο τον Φεβρουάριο.

Ηδη από τις 21 Ιανουαρίου που είχαμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορούμε πλέον να θέσουμε τους στόχους της νέας χρονιάς και να τους πραγματοποιήσουμε. Επιπλέον, στις 23 Ιανουαρίου ο Ουρανός επέστρεψε ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, όπου βρισκόταν ανάδρομος από τις 24 Αυγούστου 2022, φέρνοντας μαζί του πολλές αλλαγές στα ζώδια.

Τα 5 τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου

Κριός

Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία από τις 23 Ιανουαρίου θα φέρει αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Πλέον τα πράγματα στον οικονομικό τομέα είναι πιο ευνοϊκά για εσάς και αν είχατε σκοπό να κάνετε μια αγοροπωλησία, να είστε σίγουροι ότι η διαδικασία θα προχωρήσει χωρίς εμπόδια.

Σκορπιός

Θα πείτε αντίο σε ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας κάνουν καλό και έτσι θα δώσετε χώρο σε νέους ανθρώπους να μπουν στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά θα νιώσετε στήριξη από κάποια άτομα και ίσως ένα νέο ειδύλλιο δημιουργεί με κάποιον από τον περίγυρό σας. Ο Φεβρουάριος ίσως φέρει έναν νέο έρωτα στον δρόμο σας.


Φωτογραφία από Skitterphoto/Pexels

Τοξότης

Αλλαγές στα επαγγελματικά φέρνει ο Φεβρουάριος για τους Τοξότες και είναι για καλό. Κάποιοι θα ασχοληθούν με έναν τομέα που τους εκφράζει περισσότερο. Επίσης, κάποιοι Τοξότες θα προσέξουν περισσότερο την διατροφή τους και θα μειώσουν το αλκοόλ και τις ανθυγιεινές τροφές.

Αιγόκερως

Τον Φεβρουάριο ο Αιγόκερως θα έχει περισσότερη έμπνευση και δημιουργία στην δουλειά του. Επιπλέον, ο νέος μήνας φέρνει έναν απρόσμενο έρωτα που θα φέρει τα πάνω κάτω, ενώ όσοι είναι σε σχέση και δεν αισθάνονται καλά μέσα σε αυτή, θα κρατήσουν μια απόσταση από το ταίρι τους.

Υδροχόος

Ο νέος μήνας φέρνει αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση είναι πολύ πιθανή. Επίσης μια έντονη τάση φυγής θα υπάρχει κατά τον Φεβρουάριο για τους Υδροχόους που για ακόμα μια φορά θα τονίσουν τα όριά τους σε αυτούς που δεν σέβονται τα θέλω τους.

SHARE