Δεκαπενταύγουστος
Δεκαπενταύγουστος/Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα άτυχα ζώδια του Δεκαπενταύγουστου -Νεύρα, χωρισμοί και ρήξεις


Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μία ανάσα μακριά και έχουμε την λίστα με τα πιο άτυχα ζώδια.

Μάλιστα την επόμενη ημέρα, στις 16 Αυγούστου, θα έχουμε μια δύσκολη και απαιτητική όψη σε αστρολογικό επίπεδο. Συγκεκριμένα σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν νεύρα, ένταση και συγκρούσεις όπου επηρεάζει περισσότερο 4 ζώδια.

Επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, οι οποίοι θα έρθουν σε ρήξη με τον σύντροφό τους ή με έναν συνεργάτη στην δουλειά. Αυτή η όψη του τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού θα φέρει επίσης αλλαγές και μάλιστα όσοι γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο εκείνες τις ημέρες, η τύχη δεν είναι με το μέρος τους. Θέλει προσοχή στη συμπεριφορά μας και να μην είμαστε παρορμητικοί, νευρικοί και βιαστικοί.

Την ίδια ημέρα έχουμε πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζοντας πάλι τα ίδια ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Τα άτυχα ζώδια του Δεκαπενταύγουστου -Νεύρα, χωρισμοί και ρήξεις

Τα άτυχα ζώδια του Δεκαπενταύγουστου είναι τέσσερα: ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος.

Ταύρος

Απρόοπτα και αλλαγές φέρνει ο Δεκαπενταύγουστος για τους Ταύρους. Θέλει ψυχραιμία καθώς αυτό το ζώδιο απεχθάνεται τις αλλαγές και θέλει σταθερότητα.  

Λέων

Αν είστε χωρίς σχέση, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ανεβάσει την διάθεση. Ωστόσο, σχέσεις ή συνεργασίες που ξεκινούν την όψη τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού δύσκολα θα μακροημερεύσουν. 

Φωτογραφία: Shuttestock

Σκορπιός

Εμπόδια και δυσκολίες ιδίως στα εργασιακά θέματα για τον Σκορπιό. Θα πρέπει να βρουν τρόπους για να τα ξεπεράσουν και ίσως να υπάρξουν αλλαγές στα επαγγελματικά τους.

Υδροχόος

Κάποια κεφάλαια σχέσεων, επαγγελματικά ή συναισθηματικά, κλείνουν οριστικά μετά από δική σας πρωτοβουλία. Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο τώρα, θα απολαύσετε τις ευκαιρίες που θα σας δώσει ο Σεπτέμβριος στην ζωή σας.

SHARE