Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
16|04|2024 05:40
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα δύο πιο τσιγκούνικα ζώδια -Μάλλον δεν θα σε κεράσουν στο πρώτο ραντεβού


Μπορεί ο αστρολογικός μας χάρτης και το ζώδιό μας να ορίσει το πώς διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας; Η απάντηση είναι φυσικά και ναι.

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που τείνουν να είναι υπερβολικά «σφιγμένοι» ενώ δεν είναι σπάνιο να τους χαρακτηρίσει κανείς τσιγκούνηδες.

Σαν να έχουν τρύπιες τσέπες, 2 του ζωδιακού κύκλου έχουν την τάση να μετρούν και το τελευταίο ευρώ, όχι από ανάγκη αλλά από συνήθεια.

Θα αποφύγουν να σας κεράσουν και θα ψάξουν την πιο έξυπνη και οικονομική επιλογή όταν πρόκειται να βγείτε ραντεβού μαζί τους, ενώ ένας από αυτούς όχι μόνο είναι προσεκτικός με τα χρήματά του, κάνει έλεγχο και στο πώς θα ξοδέψετε τις δικές σας οικονομίες.

Τα δύο πιο τσιγκούνικα ζώδια

Λέων

Οι Λέοντες αγαπούν οτιδήποτε είναι δωρεάν, αλλά επειδή αυτό είναι κάτι που δεν πετυχαίνει κανείς εύκολα, για εκείνον είναι πιθανό να βγει για ψώνια στις εκπτώσεις.

Οι Λέοντες είναι εκείνοι που θα ψάξουν τις προσφορές, θα πάρουν τα κουπόνια των supermarket και θα σας βγάλουν ραντεβού σε μαγαζί με 1 +1 προσφορές ενώ όταν πρόκειται για έξοδο με φίλους θα φροντίσει να πληρώσει όσα του αναλογούν, ούτε cent παρακάτω ή παραπάνω.

Παρθένος

Οι Παρθένοι φημίζονται για την οργάνωσή τους και την τάξη τους, το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά τους. Είναι προσεκτικοί με τα χρήματά τους, αλλά είναι και ιδιαίτερα επικριτικοί με τις δαπάνες των φίλων και συντρόφων τους.

Δεν θα ξοδέψουν άστοχα χρήματα και θέλουν το ίδιο και από τον σύντροφό τους. Αν νομίζουν ότι κάποιος είναι σπάταλος, θα φροντίσουν να τονίσουν αυτή τους την αδυναμία ενώ δεν αποκλείεται να αποφύγουν κάποια έξοδο ή κάποιο ταξίδι ώστε να μην χαλάσουν ανούσια χρήματα.

SHARE