Τα άτυχα ζώδια του Oκτωβρίου
Τα άτυχα ζώδια του Oκτωβρίου/Φωτογραφία: Olya Kobruseva/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου


Οι πρωταγωνιστές του Οκτωβρίου είναι τρεις και θα είναι τα τυχερά ζώδια που του νέου μήνα.

Ο Οκτώβριος είναι εδώ για να ανοίξει την πόρτα σε ό,τι θέλουμε να ξεκινήσουμε στη ζωή μας. Η στάση αναμονής για νέα ξεκινήματα έχει λήξει και πλέον ο Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία. Την ίδια ώρα και η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή πορεία στις 4 Οκτωβρίου επηρεάζοντας θετικά τις σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές.

Τον Οκτώβριο θα έχουμε δύο εκλείψεις: Στις 14 Οκτωβρίου σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου στον Ζυγό επηρεάζοντας Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Στις 28 Οκτωβρίου σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού επηρεάζοντας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους

Τα τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου

Καρκίνος

Αν είστε μόνοι μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία που να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στα ερωτικά σας. Οι Καρκίνοι θα νιώσουν πιο οργανωμένοι και θα τακτοποιούν με άνεση τις υποθέσεις τους. Επίσης τα επαγγελματικά είναι σε θετική πορεία.

Ζυγός

Η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου γίνεται στον Ζυγό και τους βοηθάει να βρούν την ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ζυγός είναι από τα τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου που θα δουν ευνοϊκό κλίμα στα επαγγελματικά και προσωπικά.

Φωτογραφία από Boris Pavlikovsky/Pexels

Αιγόκερως

Στις 11 Οκτωβρίου ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω διευκολύνοντας τις αλλαγές που θέλει να κάνει αυτό το ζώδιο στη ζωή του. Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα τον Οκτώβριο για τους Αιγόκερους που δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσουν πολύ για να πετύχουν όσα επιθυμούν.

SHARE