Σχέση
Φωτογραφία: Pavel Danilyuk/Pexels
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν είναι υπέρ της μονογαμίας -Ψάχνουν συνεχώς νέες περιπέτειες


Τα ζώδια που δεν τους αρέσουν οι μονογαμικές σχέσεις και ψάχνουν συνεχώς νέες περιπέτειες και καινούργιους έρωτες είναι τρία.

Το να βρει κανείς τον έναν και μοναδικό σύντροφο, «the one», όπως οι αμερικανικές κομεντί μάς έχουν μάθει να τον λέμε, γίνεται στους περισσότερους πρωταρχικός στόχος, το κλειδί για μια γεμάτη και χαρούμενη ζωή. Για τα παρακάτω τρία ζώδια κάτι τέτοιο δεν ισχύει και νιώθουν ότι η μονογαμία δεν είναι για εκείνους.

Για αυτά τα τρία ζώδια η σεξουαλική και ερωτική ποικιλία τους εξασφαλίζει περισσότερες εμπειρίες, τους «ανανεώνει» και τους βοηθάει να ανακαλύψουν τις διαφορετικές πλευρές του εαυτού τους. Η μονογαμία για αυτούς έχει ταυτιστεί με την μονοτονία και τη ρουτίνα και αυτό αποτελεί πρόβλημα για αυτούς.

Τα ζώδια που δεν είναι υπέρ της μονογαμίας

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν τρία ζώδια που δεν τους ταιριάζει η μονογαμία και συνήθως «πνίγονται» σε μια σχέση. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι:

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, συλλέκτης γνώσεων και εμπειριών που δεν είναι φαν των μονογαμικών σχέσεων. Αυτό το ζώδιο έχει ταλέντο στην επικοινωνία, είναι κοινωνικός και του αρέσει το φλερτ. Επόμενο είναι να έχει την φήμη του πιο άπιστου. Βαριέται εύκολα και αλλάζει γνώμη πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να κουράζει τους δικούς του ανθρώπους. Ο έρωτας για έναν Δίδυμο είναι ένα παιχνίδι, που ξέρει να παίζει καλύτερα απ’ τον καθένα. Δυστυχώς εκτός από την φήμη του άπιστου, έχει και αυτή του διπρόσωπου.

Φωτογραφία: Meruyert Gonullu/Pexels

Τοξότης

Είναι ελεύθερο πνεύμα και ο μεγαλύτερος φόβος του είναι το να «δεθεί» κάπου συγκεκριμένα. Του αρέσει η περιπέτεια, οι νέες εμπειρίες και έχει ελεύθερη σκέψη. Βιώνει την αγάπη σαν μια περιπέτεια, οπότε σε βάθος χρόνου αισθάνεται ότι πνίγεται σε μια μακροχρόνια μονογαμική σχέση. Οι Τοξότες έχουν το φλερτ στο αίμα τους οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να μείνουν πιστοί σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου και είναι στη φύση του να δοκιμάζει διαρκώς νέες εμπειρίες και να επιδίδεται σε πειραματισμούς. Δεν είναι τόσο πολύ θαυμαστής της μονογαμίας, πάει κόντρα στα κοινωνικά κατεστημένα και δεν κυριαρχείται από υπερβολικό συναισθηματισμό ούτε βασανίζεται από τη ζήλεια. Γενικότερα, έχει μια πολύ λογική και ρεαλιστική προσέγγιση στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Πρώτα θέλει να εξερευνήσει και ύστερα θα ξέρει αν θέλει να αφήσει τη μονογαμία πίσω του για έναν άνθρωπο.

SHARE