Ερωτικό τρίγωνο
Ερωτικό τρίγωνο/Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα ζώδια που έχουν πιθανότητες να εμπλακούν σε ερωτικό τρίγωνο


Τα ζώδια που γίνονται συχνά το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση είναι τρία.

«Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία…» λέει το τραγούδι της Λίτσας Διαμάντη, αλλά στη ζωή όλα ανατρέπονται με κάποια ζώδια να μπλέκουν συχνά με ανθρώπους που είναι ήδη σε μια σχέση ή σε ένα γάμο.

Το να είναι κάποιος το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση δεν είναι κάτι που μπορούν όλοι να το υποστηρίξουν, να το αντέξουν ή ακόμα και να το θελήσουν. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το τρίτο άτομο σε μια σχέση και η πέτρα του σκανδάλου είναι σχεδόν πάντα κάποιο άτομο που γνωρίζουμε καθώς οι επαφές με το εν λόγω άτομο είναι πιο συχνές. Με αυτό το άτομο νιώθουμε οικειότητα και είναι πιο εύκολο να υποκύψουμε στον πειρασμό. Γι΄ αυτό άλλωστε οι εξωσυζυγικές σχέσεις μέσα στο εργασιακό περιβάλλον είναι συχνές. 

Τα ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στο να έχουν ερωτικές σχέσεις με παντρεμένο ή με κάποιον που έχει ήδη σχέση, είναι τρία και αυτά είναι ο Δίδυμος, ο Ζυγός και ο Τοξότης.

Τα ζώδια που έχουν πιθανότητες να εμπλακούν σε ερωτικό τρίγωνο

Oι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες είναι τα ζώδια που πιθανότερα θα εμπλακούν σε ένα ερωτικό τρίγωνο.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος αν γοητευτεί από κάποιο άτομο δεν τον νοιάζει αν είναι δεσμευμένο, εξάλλου αυτό δεν είναι κάτι που τον αφορά. Εξαρτάται από τον άλλον αν θα ενδώσει στη γοητεία του Διδύμου.

Φωτογραφία: freestocks/Unsplash

Ζυγός

Ίσως εκπλαγείτε που βρίσκεται ο Ζυγός μέσα σε αυτή την τριάδα, αλλά αυτό το ζώδιο πολλές φορές βρίσκεται διχασμένο ανάμεσα σε δύο εραστές. Οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι, αλλά ταυτόχρονα είναι και αισθηματίες. Αντιπροσωπεύονται από το σύμβολο της ζυγαριάς, πράγμα που σημαίνει ότι πάντα ζυγίζουν τα πράγματα στο μυαλό τους. Εξαιτίας αυτού, τείνουν να είναι πολύ αναποφάσιστοι, κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει σε ένα ερωτικό τρίγωνο ακόμα κι αν δεν έχουν πρόθεση.

Τοξότης

Η ζωή είναι ένα ταξίδι για τον Τοξότη δίχως εμπόδια. Είναι κοινωνικός, του αρέσει η περιπέτεια και το ερωτικό του ενδιαφέρον χάνεται εύκολα καθώς κάθε φορά όλο και κάτι άλλο τον εξιτάρει περισσότερο. Εχει χιούμορ, του αρέσει το φλερτ και αναζητεί νέες εμπειρίες. Aν το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει είναι δεσμευμένο, αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο στο να το διεκδικήσει. Καμιά φορά επίσης το ότι ο άλλος είναι σε μια σχέση είναι μια μορφή ελευθερίας για τον Τοξότη ώστε να μην νιώθει πίεση από τον σύντροφό του. Θέλει να μην τον περιορίζεις, να μην του λες τι πρέπει να κάνει και να τον αφήσεις στο αιώνιο πάρτι του.

SHARE