Τρικ για το λιπ γκλο
Τρικ για το λιπ γκλος/Φωτογραφία: Shuttertock
LIP GLOSS

Τελείωσε το lip gloss και σκαλίζεις τα τοιχώματα; -Το τέλειο κόλπο για να το χρησιμοποιήσεις όλο


Ολες έχουμε ένα αγαπημένο lip gloss στην τσάντα μας ή στο νεσεσέρ μας που κάθε φορά που το βάζουμε μάς ρωτάνε από πού το έχουμε αγοράσει.

Τι κάνουμε λοιπόν όταν έχει αρχίσει να τελειώνει; Προσπαθούμε να σκαλίσουμε τα τοιχώματα του lip gloss και να καταφέρουμε να βγάλουμε όση ποσότητα έχει μείνει μέσα στο προϊόν.

Τελικά όμως υπάρχει ένα beauty κόλπο που δεν θα χρειαστεί να προσπαθείς να μαζέψεις λίγο προϊόν από τα τοιχώματα του lip gloss.

Τελείωσε το lip gloss και σκαλίζεις τα τοιχώματα; Το τέλειο κόλπο για να το χρησιμοποιήσεις ξανά

Ζουμερά, σαρκώδη χείλη, ένα χαρακτηριστικό που αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες. Το lip gloss, ένα καλλυντικό που είχε μπει στο περιθώριο για αρκετά χρόνια, επέστρεψε δυναμικά πριν από ένα χρόνο και είναι must ακόμη και στο καθημερινό μακιγιάζ.

Δεδομένου ότι η φυσικότητα είναι το look που μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τις τάσεις της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια, διατηρούμε την επιδερμίδα φρέσκια και λαμπερή, τονίζουμε τα μάτια μας με μια καλή μάσκαρα και επενδύουμε σε ένα lip gloss που θα κάνει τα χείλη μας σαρκώδη και ζουμερά.


Φωτογραφία: Ashley Piszek on Unsplash

Τι κάνουμε όμως όταν το αγαπημένο μας lip gloss το έχουμε χρησιμοποιήσει μέχρι και την τελευταία σχεδόν σταγόνα και θέλουμε να βγάλουμε όσο προϊόν έχει μείνει μέσα στο προϊόν;

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βράσεις λίγο νερό και να τοποθετήσεις το lip gloss μέσα στο βρασμένο νερό και να το αφήσεις για μερικά λεπτά μέσα. Μόλις το βγάλεις, το προϊόν θα έχει φύγει από τα τοιχώματα και θα έχει καθίσει στον πάτο με αποτέλεσμα να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για λίγο ακόμα.

SHARE