Φωτογραφία: Getty Images
Φωτογραφία: Getty Images
THROWBACK

Όταν ο τέως Βασιλιάς έκανε διακοπές με τον Κάρολο και την Νταιάνα τη δεκαετία του ‘90


Οι φωτογραφίες του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τη βασιλική οικογένεια από τον Αύγουστο του 1990 είδαν ξανά το φως της δημοσιότητας.

Οι royals και τα μέλη των βασιλικών οικογενειών διατηρούσαν και διατηρούν θερμές σχέσεις και μερικά από τα φωτογραφικά πλάνα του παρελθόντος ήρθαν ξανά στην επιφάνεια.

O τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε εξαιρετικές σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη των βασιλικών οικογενειών και αυτό αποδεικνύεται από τα φωτογραφικά καρέ.

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα στο Παλαιό Ψυχικό στις 2 Ιουνίου 1940 και έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 83 ετών, είχε απολαύσει τις καλοκαιρινές ημέρες του τη δεκαετία του '90 με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη Μαγιόρκα.

Φωτογραφία: AP Images

Δεν ήταν πάντως η πρώτη φορά που Κάρολος, Νταϊάνα και τα δύο τους παιδιά επισκέπτονταν την περιοχή της Μαγιόρκας. Στην παρακάτω φωτογραφία ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας με τους γιους τους πρίγκιπα Ουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι απεικονίζονται ενώ έκαναν διακοπές στη Μαγιόρκα με την ισπανική βασιλική οικογένεια, στις 8 Αυγούστου 1987.

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος Α ́ της Ισπανίας είναι με τη σύζυγό του, βασίλισσα Σοφία και τα παιδιά τους, Έλενα, Κριστίνα και Φελίπε.

Φωτογραφία: Getty Images

Όταν ο τέως Βασιλιάς έκανε διακοπές με τον Κάρολο και την Νταιάνα τη δεκαετία του ‘90

Στις φωτογραφίες τα βασιλικά μέλη βρίσκονται στο σκάφος, το καλοκαίρι του 1990, από το ταξίδι τους στη Μαγιόρκα.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, αδερφός της βασιλομήτωρ, Σοφίας της Ισπανίας, επομένως οι σχέσεις και οι κοινές διακοπές δεν μοιάζουν περίεργες εκ των πραγμάτων.

Φωτογραφία: Getty Images

Στο σκάφος και στις φωτογραφίες του Τιμ Γκράχαμ απεικονίζονται ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ, η Άννα -Μαρία, ο Κωνσταντίνος, η Θεοδώρα, η πριγκίπισσα Νταιάνα, ο πρίγκιπας Κάρολος, και ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος, χαμογελαστοί και με άκρως καλοκαιρινή -και ξέγνοιαστη- διάθεση.

Φωτογραφία: Getty Images

Σε επόμενο κλικ, φαίνεται η Άννα Μαρία, σύζυγο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος, η κόρη τους Θεοδώρα,η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Κάρολο ο βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, οι μικροί τότε Χάρι και Γουίλιαμ, η βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία και οι κόρες της.

SHARE