Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
21|02|2023 09:17
SHARE
THROWBACK

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με στολή καράτε -Η throwback φωτό της εγγονής του, Μαρίας Ολυμπία, στο Instagram


Η σπάνια φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με στολή καράτε ενθουσίασε τον διαδικτυακό κόσμο.

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και θυμήθηκε τον παππού της, όταν εκείνος προπονούνταν στο καράτε.

Σε επόμενο στιγμιότυπο φαίνεται ο τέως Κωνσταντίνος να κρατά τη μικρή Μαρία Ολυμπία στην αγκαλιά του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο τρυφερό στιγμιότυπο παππού και εγγονής, άλλωστε, η Μαρία Ολυμπία του είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Φωτογραφία: Instagram/@olympiagreece

Τώρα τον θυμήθηκε και τον λησμόνησε, με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατό του. Tο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έλαβε χώρα στη Μητρόπολη Αθηνών το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και την επόμενη ημέρα έγινε το Τρισάγιο στο Τατόι.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με στολή καράτε -Η throwback φωτό της εγγονής τους, Μαρίας Ολυμπία, στο Instagram

Συγγενείς και φίλοι έδωσαν το «παρών», με τα εγγόνια και τα παιδιά του να προχωρούν και σε δημοσιεύσεις στα social media με throwback φωτογραφίες από τη ζωή του παππού τους.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram πάντως η Μαρία Ολυμπία έγραψε: «Στον αγαπημένο μου παππού, για πάντα στην καρδιά μου» και οι διαδικτυακοί της φίλοι έγραψαν στα σχόλια τις ευχές τους.

Στην παρακάτω φωτογραφία ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος φαίνεται να κάνει κάποια κίνηση καράτε, φορώντας τη στολή του και αυτό είναι ένα στιγμιότυπο το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί.

SHARE