Φωτογραφία:Ιnstagram/@milesfisher
Φωτογραφία:Ιnstagram/@milesfisher
18|01|2023 10:27
SHARE
VIRAL

O «Τομ Κρουζ» χορεύει τον διάσημο χορό της Wednesday και γίνεται viral -Με μπουρνούζι και άπειρο στιλ


O «Τομ Κρουζ» έγινε viral αντιγράφοντας τον διάσημο χορό της Wednesday.

Μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές είναι εκείνη της Τζένα Ορτέγκα, στη σειρά Wednesday, όπου η νεαρή πρωταγωνίστρια χορεύει δίνοντας μερικές από τις μοναδικές χορευτικές της φιγούρες στο κοινό της.

Η σκηνή αυτή έγινε viral στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του Instagram και του Tik -Tok να αναδημοσιεύουν τη δική τους χορογραφία.

Πολλοί celebrities έσπευσαν να αντιγράψουν τον viral χορό, με τη Lady Gaga να ενθουσιάζει το κοινό της αλλά και τον... «Τομ Κρούζ» να γίνεται viral με τη βοήθεια του Μάιλς Φίσερ και εξηγούμαστε.

O «Τομ Κρουζ» χορεύει το διάσημο χορό της Wednesday και γίνεται viral -Με μπουρνούζι και άπειρο στιλ

Πριν ξεκινήσουμε να πούμε πως, η Τζένα Ορτέγκα χόρεψε υπό τους ήχους του «Goo Go Muck» ωστόσο οι χρήστες του Tik -Tok αντικατέστησαν το τραγούδι με εκείνο της Lady Gaga, «Bloody Mary».

Αυτό είναι και το τραγούδι που χόρεψε ο «Τομ Κρουζ» με το μπουρνούζι του και ενθουσίασε τους θαυμαστές του.

Πίσω από την εικόνα του Τομ Κρουζ όμως, στην πραγματικότητα κρύβεται ο Μάιλς Φίσερ, εκείνος που έχει γίνει viral για τα Deep Fake video που δημοσιεύει στο προφίλ του στο Instagram milesfisher.

Με κάποια κουμπιά μόνο, το πρόσωπο του Τομ Κρουζ «ζωντανεύει» και... χορεύει υπό τους ρυθμούς της Lady Gaga, σαν τη Wednesday. Με στιλ και απεριόριστη γοητεία, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ο... «Τομ Κρουζ» ενθουσίασε το διαδικτυακό κοινό και το σχετικό βίντεο έχει μέχρι στιγμής περισσότερα από 800.000 likes.

SHARE